Quote (AngryBug @ Mar 10 2014 03:05pm)
draven a legerosebb laning phasen egy jó supportal, és összefossa magát az enemy support 2 autoattacktol, ha megnyered az early gamet, valszeg megnyerted a late gamet is a passzívja miatt
és hogyha jól játszol dravennel, akkor az garantálható hogy a passzívodért sok goldot fogsz kapni
nekem nem tetszik draven jatekstílusa, nem szoktam vele sokat jatszani, de ettől még őt tartom a legjobbnak lanen, és teamfight alatt ugyanúgy szét lehet baszni más adc-t is. Nekem ne mond hogy dravent könnyebb elkapni, mikor ott egy aoe knock ami 10/10 disengage és egy movement speed buff
sorolhatnam meg az érveket. ofc minden champ másban jó, de ebben a karakterben minden megvan szinte, ami kell h lanet nyerjen.
messze nem a legjobb lanen, miutan szar a range, top 3 supportbol mind 3 szarra szopatja (leona thresh annie), mert az a desingage ami szerinted 10/10 az igazabol max 2/10 mert a flash tibberst leona ultit vagy thresh hookot nem tudod kikerulni vele. Egyedul egy morgana draven bully lanet tudok elkepzelni, de az sem tunik viablenak
lategame nincs pokeja, es amikor jon veled szemben egy mundo vagy egy shyvana akiknek igazi movspeed buffjok van, akkor aztan cseszheted az elkapdosast
tldr dravennek a felesleges animacioi igazabol nem elegge kifizetodok
This post was edited by jarabekg on Mar 10 2014 08:15am