d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Magyar > Official /care Topic
Prev1320932103211321232135001Next
Closed New Topic New Poll
Member
Gold: 1,593.00
Jul 13 2012 11:00am
Eléggé bugos az nmag... Beírok vmit a keresőbe erre kibasz a login pagere...

Quote (RRC @ 13 Jul 2012 16:59)
megjöttem, gyúrtam 2 órát, szétszakítottam az ötödikesek súlyát

Pff, te edzőterembe jársz?
Noob, nekem saját mini gymem van, ma jött meg. 8D

This post was edited by Smat on Jul 13 2012 11:01am
Member
Gold: 343.00
Jul 13 2012 11:02am
Quote (beni @ Jul 13 2012 04:57pm)
ezt miből veszed?

volt szaktársaim közül is csak úgy kerültek jó helyre (tárki, ksh) emberek, hogy volt ismeretségük
mondjuk jól tanultak, nem irigylem tőlük vagy ilyesmi, de nem biztos bekerültek volna, ha nincs ismerős..

a külföldi melók ami meg szakmámoz kapcsolódik, hogy mosogatni svájcba, ausztriába fasza fizetésért szintén úgy működnek, hogy emberke szól ismerősöknek, hogy van ilyen lehetőség és viszi az embereket ki
a faszverős, jólfizető melók elmennek fű alatt.. gecire résen kell lenned egyfolytában, ha ismeretség nélkül easy jól fizető dolgot ki akarsz fogni
Member
Gold: 26.00
Jul 13 2012 11:05am
Quote (Senee @ 13 Jul 2012 18:02)
volt szaktársaim közül is csak úgy kerültek jó helyre (tárki, ksh) emberek, hogy volt ismeretségük
mondjuk jól tanultak, nem irigylem tőlük vagy ilyesmi, de nem biztos bekerültek volna, ha nincs ismerős..

a külföldi melók ami meg szakmámoz kapcsolódik, hogy mosogatni svájcba, ausztriába fasza fizetésért szintén úgy működnek, hogy emberke szól ismerősöknek, hogy van ilyen lehetőség és viszi az embereket ki
a faszverős, jólfizető melók elmennek fű alatt..gecire résen kell lenned egyfolytában, ha ismeretség nélkül easy jól fizető dolgot ki akarsz fogni

ja vagy nem a faszodat kell verni fórumon meg wow előtt, hanem tanulni kell.

még lenne pár dolog amit ki lehetne emelni, hogy mekkora baromság a posztodban, de felesleges ahogy látom

This post was edited by ace07 on Jul 13 2012 11:05am
Member
Gold: 355.92
Jul 13 2012 11:06am
Quote (Senee @ Jul 13 2012 06:56pm)
nem tudom, még nem próbáltam
de szerintem teljesen más megvilágításba kerülne minden, ha nem lenne az ember vállán az, hogy küzdened kell, hogy meg kell felelned, hogy harcolnod kell, hogy nem adhatod fel .. mindezt annak a tudatában, hogy mindenki így van ezzel és a munkaügyi hivatalban is kint van a sor vége az ajtón kívül, a fasza helyekre meg mindenhova pacsi alapján mennek emberek..
szerintem teljesen másként fogná fel egy ilyen ember mint én az egész világot, ha ezekkel az imént felsorolt problémákkal nem kellene szembenéznie

nem hiszem, hogy eltartott gyerekként neked akkora harcokat kellett már vívnod az élettel, azon kívül, hogy coca-colat tettél a kosárba a coopos helyett....
Member
Gold: 6,440.13
Jul 13 2012 11:06am
Quote (Senee @ Jul 13 2012 06:02pm)

a faszverős, jólfizető melók elmennek fű alatt.. gecire résen kell lenned egyfolytában, ha ismeretség nélkül easy jól fizető dolgot ki akarsz fogni

tárki, ksh ... ezek szerintem átlag melók, "nem faszverős, jólfizető" munkák

A mindenkit csak ismeretség alapján vesznek fel érv pedig pont arra szolgáló önigazolás, hogy miért nem kell tanulnom vagy bármi erőfeszítést tennem az életben. Az ismeretség alapon álláshoz jutás pedig úgy is működhet, hogy "ismerek egy normális, jól tanuló embert az egyetemről ... szólok neki. Nem feltétlen elítélendő dolog szerintem...
Member
Jul 13 2012 11:11am
Quote (Saenchai @ Jul 13 2012 05:06pm)
nem hiszem, hogy eltartott gyerekként neked akkora harcokat kellett már vívnod az élettel, azon kívül, hogy coca-colat tettél a kosárba a coopos helyett....

:DDDD
ezen röhögtem, de igazad van
viszont belegondolva, hogy mennyi harc vár rám, elmegy a kedvem mindentől

Quote (beni @ Jul 13 2012 05:06pm)

A mindenkit csak ismeretség alapján vesznek fel érv pedig pont arra szolgáló önigazolás, hogy miért nem kell tanulnom vagy bármi erőfeszítést tennem az életben. Az ismeretség alapon álláshoz jutás pedig úgy is működhet, hogy "ismerek egy normális, jól tanuló embert az egyetemről ... szólok neki. Nem feltétlen elítélendő dolog szerintem...

Quote (ace07 @ Jul 13 2012 05:05pm)
ja vagy nem a faszodat kell verni fórumon meg wow előtt, hanem tanulni kell.

Ezekre viszont már nem tudok kifogást találni, igazatok van

De azért holnap remélem megnyerem a lottót és szarhatok bele mindenbe
istenem de jó lenne
Member
Gold: 355.92
Jul 13 2012 11:12am
Quote (Senee @ Jul 13 2012 07:11pm)
:DDDD
ezen röhögtem, de igazad van
viszont belegondolva, hogy mennyi harc vár rám, elmegy a kedvem mindentől

az már mentalitás
Member
Gold: 15.00
Jul 13 2012 11:18am
Quote (beni @ Jul 13 2012 05:06pm)

nemtom az előzményeket, és nem is akarok utánaolvasni, sry ha irrelefánt a poszt :

"jó helyekre csak ismeretség alapján" ennyi tudok mondani: faszt.

én most szerintem egy kurvajohelyen dolgozok(szoftverfejlesztőként), nem uramistenmekkora multi, de nem is tegnap indult kisiroda. szakmailag maximálisan biztos, hogy jó helyre kerültem, a társaság is remek, a munkakörülmények több, mint megfelelőek.
még gyakornok vagyok, így a fizetés "nem dúrva", de még így is többet kapok, mint mondjuk édesanyám, aki 30 éve középiskolai tanár.
és hogy kerültem ide? neten találtam hírdetést, küldtem önéletrajzot és motivációs irományt, egy hét múlva már kezdtem. Senkit nem ismertem innen, még csak közös ismerőseink sincsenek.
és mégcsak zseni sem vagyok, amiért felvettek volna.

tldr: bme
Member
Jul 13 2012 11:29am
Quote (kuzdithom @ Jul 13 2012 05:18pm)
nemtom az előzményeket, és nem is akarok utánaolvasni, sry ha irrelefánt a poszt :

"jó helyekre csak ismeretség alapján" ennyi tudok mondani: faszt.

én most szerintem egy kurvajohelyen dolgozok(szoftverfejlesztőként), nem uramistenmekkora multi, de nem is tegnap indult kisiroda. szakmailag maximálisan biztos, hogy jó helyre kerültem, a társaság is remek, a munkakörülmények több, mint megfelelőek.
még gyakornok vagyok, így a fizetés "nem dúrva", de még így is többet kapok, mint mondjuk édesanyám, aki 30 éve középiskolai tanár.
és hogy kerültem ide? neten találtam hírdetést, küldtem önéletrajzot és motivációs irományt, egy hét múlva már kezdtem. Senkit nem ismertem innen, még csak közös ismerőseink sincsenek.
és mégcsak zseni sem vagyok, amiért felvettek volna.

tldr: bme

nyilván nem miattam írtad, de azért az ilyenek kicsit lendítenek a kedvemen, bár én nem bme

amúgy szerintem ott baszódott el elsőként az egész mikor még általános suliban alsó tagozatban háromfelé bontották a 3 egyszerre kezdett osztályt és én ilyen közepesen erős voltam, nem gyenge de nem is túl jó semmiből, pont nem kerültem be egyik tagozatos osztályba sem, csak a simába ahol csomó olyan gyerek is volt akik sorra buktak és rohadtul magukkal húztak lefele.
bár cigizni sose cigiztem, de szerintem akkoriban alakult ki ez a mentalitás bennem ami azóta is meg van :c

tudom nem másokat kell hibáztatni, én basztam, baszom el a saját dolgaimat, de jó annak aki már gyerekkorban, tiniként is olyan erős jellem és nem befolyásolható..
Member
Jul 13 2012 11:34am
Quote (Senee @ Jul 13 2012 05:29pm)
amúgy szerintem ott baszódott el elsőként az egész mikor még általános suliban alsó tagozatban háromfelé bontották a 3 egyszerre kezdett osztályt és én ilyen közepesen erős voltam, nem gyenge de nem is túl jó semmiből, pont nem kerültem be egyik tagozatos osztályba sem, csak a simába ahol csomó olyan gyerek is volt akik sorra buktak és rohadtul magukkal húztak lefele.
bár cigizni sose cigiztem, de szerintem akkoriban alakult ki ez a mentalitás bennem ami azóta is meg van :c

tudom nem másokat kell hibáztatni, én basztam, baszom el a saját dolgaimat, de jó annak aki már gyerekkorban, tiniként is olyan erős jellem és nem befolyásolható..

aztán azóta kb olyan érzésem van mindig, hogy rossznak nem vagyok elég rossz
a jók között meg nem vagyok elég jó
Go Back To Magyar Topic List
Prev1320932103211321232135001Next
Closed New Topic New Poll