Quote (jarabekg @ Mar 10 2014 01:55pm)
semmi érved nincs amellett hogy miert lenne jo
en meg leirtam, hogy miert nem jo, de latom az nem sikerult kihamozni a postbol, de akkor leirom meg egyszer: laning phasen a geciagressziv supportok fogjak buntetni dravent az axe elkapasert, teamfightban meg a megolhetetlen tankok
draven a legerosebb laning phasen egy jó supportal, és összefossa magát az enemy support 2 autoattacktol, ha megnyered az early gamet, valszeg megnyerted a late gamet is a passzívja miatt
és hogyha jól játszol dravennel, akkor az garantálható hogy a passzívodért sok goldot fogsz kapni
nekem nem tetszik draven jatekstílusa, nem szoktam vele sokat jatszani, de ettől még őt tartom a legjobbnak lanen, és teamfight alatt ugyanúgy szét lehet baszni más adc-t is. Nekem ne mond hogy dravent könnyebb elkapni, mikor ott egy aoe knock ami 10/10 disengage és egy movement speed buff
sorolhatnam meg az érveket. ofc minden champ másban jó, de ebben a karakterben minden megvan szinte, ami kell h lanet nyerjen.
Quote (putincykavodka @ Mar 10 2014 02:02pm)
Azert mert te rogton progamerekhez hasonlitod azt, hogy ki mennyire tud jatszani
kivételesen nem... pedig dravennek mindig 50%+ volt a winrateje, jelenleg 53%
This post was edited by AngryBug on Mar 10 2014 08:08am