Quote (jarabekg @ Mar 10 2014 12:04am)
amugy dunno, szerintem kurvara el lett baszva ez a szerver szetvalasztas
ugy kellett volna, hogy csak siman csinalnak meg egy szervert, es arra loggoltat be, amelyiken eppen kevesen vannak, ehelyett szetvalasztottak, aki egy kicsit is komolyabban vette a jatekot, az atment westre (anno meg az oroszok is easten voltak), aki meg csak funolni vagy baratokkal akart jatszani maradt easten. (ugye anno volt free transfer) Es nem azert jobb a west mert a franciak jobban jatszanak mint a lengyelek, hanem azert, mert anno mindenki aki komolyan vette magat csak siman atment eastrol, igy akarki kesobb rendesen akart jatszani annak muszáj volt westre reggelni. Nyilvan elbasztak, azota van egy down koros szar westes szerver ami pentekeknkent kigyullad, meg 50 lengyel aki maradt nordic easten hogy tudjanak egymassal beszelgetni, dehat ez van, a riottol igazabol nem is vartam tobbet. Aztan megmaradtak ennel a koncepcional, es csinaltak a torok meg az orosz szervert mint egy istenverte karantent, ahova bezartak a rakot, na azokra a szerverekre el lehet menni, es megnezni mi folyik ott lel. Tudod mit gurke, legyel challengeres oceania szerveren, es verd ra a melledet, engem az sem izgat, mert en akkor is tudni fogom, hogy meg mindig ugyan olyan szar jatekos vagy mint akarki mas a subrol. (nyilvan itt most a tipikus emberekrol beszelek, rrc levi oregember smat en etc - nem is kopaszrol vagy a newfagekrol)
tl dr a riot baszta el ezt a szerver dolgot
gurke higgye el maganak, hogy o kiraly
smat meg adja meg a tartozasat az otpnek
oké jara
a számok tévednek
neked van igazad
és amúgy is fontos nekem, hogy te mit gondolsz