d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Magyar > League Of Legends
Prev1320332043205320632074303Next
Add Reply New Topic New Poll
Member
Gold: 95.00
Mar 9 2014 05:03pm
Quote (tevetava @ Mar 10 2014 12:51am)
azt azért valaki elmagyarázná nekem, hogy miért minősíti gürkét az, hogy jarával hasonlítja össze magát

egyébként ha valaki betéved, az utolsó ~5-6 oldalt érdemes elolvasni, elég vicces vergődések vannak jara meg eu easten már neymar részéről

Gondolom azert mert bmes lete ellenere sotet a gyerek mint az ejfekete fold es ezt itt a lol topikban is gyakran bizonygatja

En nem tudom east meg west kozott mi a kulonbseg, mert ilyen felosztasrol meg nem is hallottam, gondolom ha ennyien mondjak valami csak lehet benne. Sc2ben ll erosen latszik hogy usa<eu<asia, de ez valamennyire magatol is ertetodik hogy usaban full buta feherek +gyapotszedo niggerek nem fognak jol teljesiteni azsiaiakkal meg pc gamek teren nem nagyon lehet versenyezni. Meg dotaban is aztmondanam, hogy jobbak, annak ellenere hogy tit svedek nyertek mert igy van 2 eu team meg sok azsiai ami jo xd inb4 aki olvassa ezt a postot es elkezd bogni
Smatnak meg mondhatsz jozan esszel akarmit o ugyis megmagyarazza hogy a 2 tobb mint a 3, jo gyerek pedig, rohogok rajta tsen mindig, kar h neha fogyatekos
Member
Gold: 0.00
Mar 9 2014 05:14pm
Quote (jarabekg @ Mar 9 2014 11:03pm)
meg mindig nem

de amugy jo hogy linkelted ezt a szart

az avrg goldom jobb siviren, szoval jobb az objective controllom, es ezert jobb a winratiom is, szoval ez owned foldre

most ricivel vagy rici ellen vagy mi?
egy 14es account hogy jon az osszehasonlitasba? vagy egy feeder kezdo? nem ertem en, de igazabol mindegy is

ha te magadnak elhiszed hogy east jobb vagy ugyan olyan akkor csak hagyd rank, ha meg a mi megerositseunkre van szukseged akkor meg bizonyits westen, tok felesleges ez a faszmeregetes, van ennel sokkal objektivabb megoldas is erre.

vagy ha gondolod megcsinalom platot estean egy honap alatt (attol fugg mennyi idom lesz jatszani)

ok jara
ok
Member
Mar 9 2014 05:14pm
Quote (jarabekg @ 10 Mar 2014 00:03)
meg mindig nem

az avrg goldom jobb siviren, szoval jobb az objective controllom, es ezert jobb a winratiom is, szoval ez owned foldre

egy 14es account hogy jon az osszehasonlitasba? vagy egy feeder kezdo? nem ertem en, de igazabol mindegy is

ha te magadnak elhiszed hogy east jobb vagy ugyan olyan akkor csak hagyd rank, ha meg a mi megerositseunkre van szukseged akkor meg bizonyits westen, tok felesleges ez a faszmeregetes, van ennel sokkal objektivabb megoldas is erre.

vagy ha gondolod megcsinalom platot estean egy honap alatt (attol fugg mennyi idom lesz jatszani)

azért ez teljesítmény
Member
Mar 9 2014 05:22pm
Quote (jarabekg @ Mar 10 2014 01:03am)
meg mindig nem

Dunnyo ki az a rici de en jatszottam ubival 1v1t is, meg utana egy normal gamet is )))
Nemtom mi alapjan szamolja ezeket a statokat amugy, de biztos vagyok benne, hogy a vegeredmenyben azt is figyelembe veszi, hogy azok a jatekosok akikkel gameltel meg azok ellen, akik ellen egy adott statot teljesitettel milyen skillgropuban vannak. Enelkul teljesen ertelmetlen lenne
Member
Gold: 710.00
Mar 9 2014 05:22pm
Quote (jarabekg @ 10 Mar 2014 01:03)
meg mindig nem

quoteolom mer mások is azt csinálják
Member
Gold: 1,593.00
Mar 9 2014 05:25pm
Offolom ezt a topicot, rici meg gurke együtt elég éc, főleg rici, örülnék ha mondjuk rrc bebaszná a pofáját a hét folyamán és lenne róla topic is.
Gurke meg elfelejti hogy westen goldnál ő sem lenne jobb mert annyival nem jobb hogy 1 hét alatt plat legyen, az meg hogy egy level 14es gameben tudta a playeket tolni, top kek.

Also, gold 1 promo, afk 0-4 elise 13 perc után, kösz orbán.
Member
Mar 9 2014 05:28pm
Quote (Smat @ Mar 10 2014 01:25am)
Offolom ezt a topicot, rici meg gurke együtt elég éc, főleg rici, örülnék ha mondjuk rrc bebaszná a pofáját a hét folyamán és lenne róla topic is.
Gurke meg elfelejti hogy westen goldnál ő sem lenne jobb mert annyival nem jobb hogy 1 hét alatt plat legyen, az meg hogy egy level 14es gameben tudta a playeket tolni, top kek.

Also, gold 1 promo, afk 0-4 elise 13 perc után, kösz orbán.

Rrc mindig dodgeol
Member
Mar 9 2014 05:47pm
postolhatok statisztikákat, meg statokat, az ép ész ide kevés
mit ér ez az ellen, hogy több a westes player lcs-en
ha gambit orosz szerveren játszana, akkor az oroszok lennének európa legjobb játékosai, mivel gambit orosz és orosz szerveren játszanak
értem a logikát
az hogy minden oldalon létező összes stat nem bizonyíték arra, hogy mindenki vergődik és azzal magyarázza, hogy west nehéz
hát ok
tényleg / thread a dolog, meghagyom a topicot a professzionális westes playereknek, akik silverből alig tudtak kimászni, de easten diamondok lennének
Member
Mar 9 2014 05:48pm
Quote (xGurke @ 10 Mar 2014 00:47)
ha gambit orosz szerveren játszana, akkor az oroszok lennének európa legjobb játékosai, mivel gambit orosz és orosz szerveren játszanak
értem a logikát
az hogy minden oldalon létező összes stat nem bizonyíték arra, hogy mindenki vergődik és azzal magyarázza, hogy west nehéz
hát ok
tényleg / thread a dolog, meghagyom a topicot a professzionális westes playereknek, akik silverből alig tudtak kimászni, de easten diamondok lennének

valahogy így érzünk mi is joshival meg bazurral a politika topikokban
elég jó feel nemdebár
Member
Mar 9 2014 05:50pm
Quote (tevetava @ Mar 10 2014 01:48am)
valahogy így érzünk mi is joshival meg bazurral a politika topikokban
elég jó feel nemdebár

Jobbik voters
Quote (xGurke @ Mar 10 2014 01:47am)
értem a logikát
hát ok

Ty, akkor mostantol enyem ez a topik

Mikor lesz uj free csempijon pool?
Mar gamelnek az ujakkal, abban remenykedtem, h ejfelkor lesz :s
Go Back To Magyar Topic List
Prev1320332043205320632074303Next
Add Reply New Topic New Poll