d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Magyar > Diablo Ii Remastered
Prev1319320321322323473Next
Add Reply New Topic New Poll
Member
Gold: 6,352.66
Mar 1 2022 12:38am
Quote (-joey- @ 1 Mar 2022 07:36)
A legjobb charm a játékban.
Kb ingyen meg fogod kapni.

viszont legalabb az is tud szerezni, aki nem jspzik / annihuntol. mert realisan eddig eselyed se volt kb casual playerkent.
Member
Gold: 316,730.65
Trader: Trusted
Mar 1 2022 12:39am
Quote (-joey- @ 1 Mar 2022 07:36)
A legjobb charm a játékban.
Kb ingyen meg fogod kapni.

A legjobb charm de szerintem eddig tul draga es elerhetetlen volt ahhoz kepest hogy mit adott. Sztem annyira nem op, kiveve az inc. Xpt

btw:
Nova

Nova mana cost reduced. The initial mana cost is now 13 from 15

buffoljak csak meg! Fu de kiraly lesz novazni majd
Member
Gold: 3,747.73
Mar 1 2022 12:40am
Quote (-joey- @ Mar 1 2022 07:17am)
Amit hiányolok:

- Hammerhez nem nyúltak
- Blizzardhoz nem nyúltak
- Lightning Fury-hoz Charged Strike-hoz nem nyúltak

Továbbra is ez a három a leginkább OP build, és szerintem nerfelni kellene őket annyira, hogy ne emelkedjenek ki magasan a többi build közül. És nem a többi buildet buffolni hozzájuk képest. Úgy értem, egyik build se legyen annyira erős, hogy solo P8 runolhass vele. Mert akkor semmi értelme nincs a multiplayernek.
Ezeknél a buildeknél valami diminishing return kellene, hogy 20-as szint után már ne kapjanak annyi bonust, mint skill progression közben. Egy hammerdinnél 7-8k max damage lenne pl. reális fullos gearben. Early progression gearben meg mondjuk 5-6k .

Mindig lesz olyan build amelyik opbb mint a tobbi, tok mind1 mit csinalsz.
Member
Gold: 5,302.77
Mar 1 2022 12:46am
Quote (bazdmegmarnemtudom @ Mar 1 2022 07:38am)
viszont legalabb az is tud szerezni, aki nem jspzik / annihuntol. mert realisan eddig eselyed se volt kb casual playerkent.

Pontosan annyiba került, amennyit fizettek érte azok, akik nem akartak annihuntolni.
És a SoJ sem értéktelenedett el.

Quote (Vismajor @ Mar 1 2022 07:40am)
Mindig lesz olyan build amelyik opbb mint a tobbi, tok mind1 mit csinalsz.

Világos. De ne legyen ekkora szakadék.

This post was edited by -joey- on Mar 1 2022 12:48am
Member
Gold: 1.69
Mar 1 2022 12:54am
reménykedtem benne hogy eggyel lejjebb viszik war cry synergijeinek számát de no cigar

ptr-en csekkolom majd hogy trav leaper vagy singer legyen a ladder starter vagy foh pala cs-re
Member
Gold: 3,747.73
Mar 1 2022 01:25am
Quote (-joey- @ Mar 1 2022 07:46am)
Pontosan annyiba került, amennyit fizettek érte azok, akik nem akartak annihuntolni.
És a SoJ sem értéktelenedett el.

Világos. De ne legyen ekkora szakadék.

Szerintem nem olyan nagy a szakadék. Hammerpala valóban nagyon versatile és erős, ugyanakkor elég szar AOE-je van, tehát nem túl gyors. Blizzre a fél világ immun, javamánál meg full fos az fcr és a resistek, szal glasscannon.

Nem mondom, hogy ezek a castok nem OP-k, mert azok, de nem gondolnám, hogy többen tolnák a hydra sorcit ha a blizzt szarrá nerfeled.. #másikdiabloba is ezt csinálták aztán szar is volt. Ha bármelyik dev látta mi ment ott végbe (hb pala>hammer, firetrap>lgt trap etc) akkro eszébe se jut ilyesmit csinálni
Member
Gold: 206.00
Mar 1 2022 01:58am
Quote (-joey- @ Mar 1 2022 06:39am)

Ez szinte ugyanaz, mint amit Llama egyik YT videója alatt kommentbe javasoltam. :)

Hát akkor ez egy igazi 'ty dzs' moment
Member
Gold: 11,500.00
Trader: Trusted
Mar 1 2022 02:01am
Quote (-joey- @ 1 Mar 2022 06:32)
Ennél szarabb már nem is lehetne. :(
Ezzel pont, hogy nem akadályozták meg a mass DC spawnokat, hanem még adnak neki egy boostot. Akinél 200 game key van, továbbra is tud DC-zni, de még meg is könnyítették a dolgát azzal, hogy nem kell IP-t keresni. És majd abban az 2-3 órás ablakban fogja csinálni, amikor a legkevesebben játszanak.
Ami még rosszabb, valószínűleg az Anni ára is lemegy a béka segge alá, mivel minimális efforttal bárki hozzájuthat majd, ha elég sokáig várakozik egy gameben.
Pont az eredeti feelinget baszták ezzel tönkre.

👍
Member
Mar 1 2022 03:01am
Quote (Vismajor @ Mar 1 2022 08:25am)
Szerintem nem olyan nagy a szakadék. Hammerpala valóban nagyon versatile és erős, ugyanakkor elég szar AOE-je van, tehát nem túl gyors. Blizzre a fél világ immun, javamánál meg full fos az fcr és a resistek, szal glasscannon.

Nem mondom, hogy ezek a castok nem OP-k, mert azok, de nem gondolnám, hogy többen tolnák a hydra sorcit ha a blizzt szarrá nerfeled.. #másikdiabloba is ezt csinálták aztán szar is volt. Ha bármelyik dev látta mi ment ott végbe (hb pala>hammer, firetrap>lgt trap etc) akkro eszébe se jut ilyesmit csinálni

Egyrészt az immunnal ne foglalkozzunk, mert nem kötelező mindenhol mindent megölni, olyan helyen kell runolni, ahol gyors vagy. Másrészről, ha muszáj megölni (pl. CS seal boss), akkor arra ott van a merc.

A damage scaling nem jó ezeknél a buildeknél.

Lvl 20 Blizzard 2.4k-t damol.
Egy áltlagos MF gearben +15 all skillel, a lvl35 Blizzard már 6k damage (ez CM miatt sokkal magasabb). Már ezzel a gearrel tudsz P8 solo farmolni.
Ha ráteszel még skillereket, lvl43 Blizzard 8,2k damage.
És akkor még mindig nem vagy ultra drága gearben, mert az csak most jön:
30% DF + 15 NW + 10% rainbow facet 12,6k dam a vége. Ami gyakorlatilag 25k dam, mivel CM mindenkinek -100 resistet fog adni, aki nem immun.
Akárhogy nézem, ez kétszer olyan jó deal, mint egy fire vagy lightning build. És azt se felejtsük el, hogy a cold dam lassítja a mobot, ami HC-ban extra safety.

Amire én gondolok, az egy olyan nerf lenne, hogy skill level 20 fölött már nem 200-zal nő a damod, hanem a mondjuk a felével.

Így nem fogsz tudni MF gearben P8 solozni, de egy WT-ben és single runokhoz ugyanúgy viable marad, kimaxolva pedig ugyanúgy erős (mert a facet + NW + DF kurva sokat hozzáad a damhoz, cserébe viszont drágák is).
És mivel a DPS-t levitted a fire és light buildek szintjére + a lvl85 areak is bővültek, nem lesz kötelező blizz sorccal kezdeni minden egyes ladderben.

This post was edited by -joey- on Mar 1 2022 03:04am
Member
Mar 1 2022 03:14am
Quote (-joey- @ Mar 1 2022 07:17am)
Amit hiányolok:

- Hammerhez nem nyúltak
- Blizzardhoz nem nyúltak
- Lightning Fury-hoz Charged Strike-hoz nem nyúltak

Továbbra is ez a három a leginkább OP build, és szerintem nerfelni kellene őket annyira, hogy ne emelkedjenek ki magasan a többi build közül. És nem a többi buildet buffolni hozzájuk képest. Úgy értem, egyik build se legyen annyira erős, hogy solo P8 runolhass vele. Mert akkor semmi értelme nincs a multiplayernek.
Ezeknél a buildeknél valami diminishing return kellene, hogy 20-as szint után már ne kapjanak annyi bonust, mint skill progression közben. Egy hammerdinnél 7-8k max damage lenne pl. reális fullos gearben. Early progression gearben meg mondjuk 5-6k .

+ amit még nagyon hiányolok az a WW.

WW barb szerintem az egyik legerősebb karakter kellene hogy legyen, helyette kb. csak akkor használható, ha egy vagyont költesz rá.
Én két lehetőséget tudnék elképzelni:
1) WW legyen IAS independent, úgy mint classicban. WW build akkor igazán szép, amikor egy baszott nagy polearm vagy spear van a kezében, helyette viszont mindenki dual Grief setupban nyomja, mert csak az ad elég IAS-t a max DPS-hez.
2) Maradjon az IAS dependency, de akkor hasson rá a CtC. Máris lenne értelme más setupoknak is a dual Griefen kívül pl. Lawbringer ctc Decrepify. Vagy Rift barb, ami spammeli a Frozen Orbot. :)

This post was edited by -joey- on Mar 1 2022 03:14am
Go Back To Magyar Topic List
Prev1319320321322323473Next
Add Reply New Topic New Poll