Quote (miertvagyokilyenjokerdojel @ Sep 27 2016 05:02pm)
na és veled mi van viszmajor
hol jártál eddig
korizgatás, cigizgetés, kocsinak dőlés etc?
Eltöltöttem 3 hónapot az Omni homestead resortban virginiában.
Kb 1400 dollár egy hónapra, szal jó pénz, de annyira szar volt hogy minden a pénzról szólt meg a seggnyalásról, tele volt buzikkal a szállás bazdmeg

Repülőn leülteme gy csaj mellé végigdumáltuk az utat(magyar) kurva jó volt, 3-4 napig még csaptam neki a szelet de nem láttam haladást, szal passzoltam
Erre rá 3-4 napra este felcsiptem egy csajt, szobára vittem etc
Másnap a magyar csaj mondja nekem h ez neki mennyire szarul esett mert azt hitte alakul közöttünk valami

Én meg lol no shit
Nah aztán összejöttünk, kicsit viharos a kapcsolatunk de a hullámvasút is élet hehe
Utazásra nem maradt idő, szal csak New York 4 nap meg átruccantam Kanadába 4 napra, nem volt rossz.
Transferwiseal elküldtem ezer dollárt a magyar számlámra, rendben meg is jött, ez volt 2 hete, erre tegnap beloggolok az amcsi számlámra, ogy bezárjam ott figyel rajta az ezer dolcsi
Aztán látom a promotion mappában, hogy transferwise már küldött 4 levelet és YOLO LEGAL ACTIONS ha nem küldöm el nekik a pénzt

Mert a balfaszok nem a saját pénzemet küldték el, hanem úgy küldtek pénzt h közben nem tudták levenni a kártyámról a gyökszik
Vettem egy laptopot kint 750 dollárért, HP spectre 360, nem rossz cucc
Meg egy fényképezőgépet 500ért mert pakkban adták minden földijóval (2 obi, maga a váz, állvány, vaku, 2 memkártya, mitudomén)
Jsp me,g megint blokkolt de annyira nem érdekelt, most is csak az imgsnapper alternativa miatt intéztem el
Magyarország meg egy tetves szargödör, annyira szar volt hazajönni azt hittem elbőgöm magam bazdmeg