Na, elolvastam mindent és ezeket gondolom:
Rezs:
Nagyon hasonló helyzetben voltam én is még kb 8-10 hónapja, mindenki költözött mindenhova, magam alatt voltam mint a szar 24/7, nem volt munkám, se autóm, se pénzem, semmim, aztán megráztam magam, szomorkodtam még 1-2 hetet, utána pedig mentem tovább, én csak ezt tudom tanácsolni, illetve az egyik haverom mondta ezt nekem még akkor: Aki menni akar azt hagyni kell hagy menjen, aminek sokféle jelentése lehet, de nekem mindig az jut eszembe hogy a másik fél nem elég érett ahhoz hogy megállapodjon és kompromisszumokat kössön.
Fej:
Én személy szerint adnék még 1 esélyt ennek a csajnak, leülnék vele a helyedben és átbeszélném ezt az egészet, de úgy hogy ne te vond őt felelősségre, hanem ő maga mondja el hogy igen, ezt csinálja, ilyen gyakran etc etc. Ha eljut arra a pontra hogy segítséget kér tőled akkor érdemes neki megadni mert valószínűleg ő sem akarja így leélni az életét és tényleg komolyan segítségre van szüksége. Ja és ami még fontos imo, hogy maga miatt tegye le a kokót, ne miattad mert akkor szart sem ér az egész.
~Dr. Smat Zoltán
Szerelempszichológus és Párkapcsolat szakértő