Quote (NerfHydraDPS @ Dec 28 2017 04:30pm)
ez azóta 10× annyi pénzt ér
ez 7× annyi pénzt
????????????????
??????????miért vagytok retardáltak????????
?????????????
Tényleg fasza tippek voltak. Kár, hogy csak PHR-t mertem venni, de így is jól jártam. Ha gondolod posztolj LTC addresst és donolok, főleg ha van még tipped.
Quote (josheide @ Dec 18 2017 01:35am)
Amugy nagyon gratula annak aki koran befektetett, nem kicsit vagyok jelly. Arra viszont tovabbra is figyelmeztetnek mindenkit, hogy a piac barmikor bekresselhet, szoval csak esszel!
Amúgy ha odafigyel az ember és mer kockáztatni lehet találni olyasmit ami sok pénzt termel. Csak nem szabad sokat kockáztatni (vagyon / portfólió max 1-3%-a) és többféle dologba érdemes rakni. Tavaly pl ott voltak a kanadai marihuána cégek (pl TSE: WEED 2 dollárról 30 dollárra), vagy lehetett spekulálni arra, hogy mivel az elektromos autókba nagy méretű akkumulátor kell ezért fel fog menni a lítium ára ( ASX: GXY-t 50 centért láttam, most majdnem 4 dollár), lehetett tudni, hogy a bankok a monte carlo szimulációkat GPU-val számoltatják + a self driving autóknak is GPU kell (szóval NVDA 30 dollárról 200-ra), idén meg ofc minden ami crypto. Jövőre majd megint valami más lesz.