d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Magyar > Nem Tudom Hogy Mondjam El
Prev1313233343543Next
Add Reply New Topic New Poll
Member
Gold: 710.00
Feb 25 2017 03:04am
Quote (ToldiSenior @ 25 Feb 2017 10:58)
Figyelj, én militáns pro-keresztény és anti-mohamedán vagyok. Volt itt egy Szulejmán nevű gyilkos, aki 1526-ban (közvetve) megölte a magyar királyt, a kalocsai és az esztergomi érseket, a győri+pécsi+boszniai+csanádi+váradi püspököt, a magyar bárók és főnemesek kétharmadát, majd egy majd kétszáz éves korszakra konstans csatamezővé tette Magyarországot.

Előtte mi voltunk a németek és a franciák után a harmadik legnépesebb/leggazdagabb/katonailag harmadik legerősebb európai állam. Többen voltunk, mint az angolok, a spanyolok, a lengyelek. Fontosabbak és gazdagabbak is. 200 év non-stop keresztény-mohamedán vallásháború után süllyedtünk le azzá a kiirtott/kipusztított néppé, ami ma vagyunk.

Tőlük akarom megvédeni a határt. Das ist mein Kampf!

akkor egy pár évvel lemaradtál
amugy nice elöitélek, gondolom fantasztikusan alkalmazkodik a keresztény értékrendedhez, alig képmutato meg gusztustalan
Member
Gold: 1.00
Feb 25 2017 03:07am
Quote (ToldiSenior @ 25 Feb 2017 10:58)
Figyelj, én militáns pro-keresztény és anti-mohamedán vagyok. Volt itt egy Szulejmán nevű gyilkos, aki 1526-ban (közvetve) megölte a magyar királyt, a kalocsai és az esztergomi érseket, a győri+pécsi+boszniai+csanádi+váradi püspököt, a magyar bárók és főnemesek kétharmadát, majd egy majd kétszáz éves korszakra konstans csatamezővé tette Magyarországot.

Előtte mi voltunk a németek és a franciák után a harmadik legnépesebb/leggazdagabb/katonailag harmadik legerősebb európai állam. Többen voltunk, mint az angolok, a spanyolok, a lengyelek. Fontosabbak és gazdagabbak is. 200 év non-stop keresztény-mohamedán vallásháború után süllyedtünk le azzá a kiirtott/kipusztított néppé, ami ma vagyunk.

Tőlük akarom megvédeni a határt. Das ist mein Kampf!

Az arcom azért furcsa deformációkon szokott keresztülmenni, amikor valakinek a leszrámazottai a másik felmenői miatt annak leszármazottain állnak bosszút.
Tehát volt egyszer egy nép, aki régen nagyon sok csúnya dolgot tett, és most többszáz évvel később bosszút állunk olyanokon, akik akkor még meg sem születtek.

Btw az megvan, hogy a mi őseink végigrabolták európát?
Member
Gold: 280.00
Feb 25 2017 03:08am
Quote (ToldiSenior @ Feb 25 2017 09:45am)
Figyelj, részleteket nem írhatok, de kaptam egy olyan ajánlatot, ami miatt feladom a jelenlegi középiskolai angoltanárságot/osztályfőnökséget.

Ez a legjobb dolog, ami történhetett velem: itt havi nettó fix lóvét kapok az angol/német/francia nyelvvizsgáért. Itt kötelező mindennap egy órát sportolni. Itt kötelező rendszeresen eljárni lövészetre. Itt megvédhetem a határt. Itt biztosíthatom a magyarországi rendezvényeket. Itt jelentkezhetek külföldi missziókba, s ha elnyerem, aztán tényleg hülyére kereshetem magam, ha vállalom, hogy az életemet teszem kockára hazám és a népek szabadságáért.

Csak az jöjjön katonának, aki ilyet szeret :)

Csak a férges szendvicsekkel vigyázz, úgy hallom a határőrök között elég sok a vérhas és mindenféle fertőzés
Member
Feb 25 2017 03:08am

ez jutott eszembe igy hirtelen
Member
Feb 25 2017 03:11am

de akár ezt is postolhattam volna elöbb
Member
Gold: 2,280.00
Feb 25 2017 03:15am
Quote (sylke @ Feb 25 2017 10:04am)
akkor egy pár évvel lemaradtál
amugy nice elöitélek, gondolom fantasztikusan alkalmazkodik a keresztény értékrendedhez, alig képmutato meg gusztustalan

Bevallom, én nem szeretnék mecsetet ide a szomszédba, ahol egy Szaud-Arábiából vagy Iránból pénzelt imám arra buzdítsa a bevándorlók gyerekeit/unokáit, hogy robbantsák rá magukat a keresztényekre. Nyugaton ez megy. Szerencsére mi okosabbak vagyunk, mint a németek/franciák/angolok. Nem engedjük ide az öngyilkos terrorista-palántákat. A valóban háborús menekülteket be kell fogadni. De a többi menjen haza a saját fajtájához. Ha szerinted ez gusztustalan meg képmutató, azt vállalom.
Member
Gold: 280.00
Member
Gold: 0.00
Feb 25 2017 03:19am
Quote (ToldiSenior @ Feb 25 2017 08:28am)
Figyelj, én 2001-ben, egyetem után voltam sorkatona, tartalékos tiszti tanfolyamon, 2012 február óta vagyok önkéntes műveleti tartalékos, nyaranta 2 hónapig kiképző vagyok, tavaly karácsonykor a határt őriztem a semmirekellő migránsok ellen, és most március 1-től pedig aktív katona leszek. Ha téged ez annyira érdekel, gyere Önkéntes Területvédelmi Tartalékosnak! Tégy valamit hazád biztonságáért! Én ott leszek a gáton, ahogy a határon is ott vagyok, a rendezvénybiztosításokon is ott leszek! Hajrá Magyarország! Hajrá magyarok! Biztosítsuk együtt a magyar olimpia biztonságát!

Lol
A katonak alapbol az emberiseg selejtjei (no offense), raadasul magyar katonanak lenni, lol (jojjenek ram a nagymagyarok)
Komolyan nem hiszem el, hogy meg van ember az orszagban aki az elmult x ev utan meg azt mondja, hogy "fu, en tenni akarok valamit az orszagert" (akkor is ha olyan jelentektelen faszsagot, mint karacsonykor a hataron allni ????)
Mi a faszt tett ertunk az orszag amit viszonozni kellene, de komolyan
a varos egy rakas fos, a kozlekedes szar, nyugdijam nem lesz, az oktatasi rendszer vicc, nagypapam meghalt a korhazban egy fertozesben, en amikor el akartam menni orvoshoz, akkor azt mondtak, hogy majd 2 honap mulva tudom megtenni (es oruljek neki, mert altalaban 4 honap)
De azert fizessem a havi 200-250k adot, mert az nekem jo
Ja varj, a rezsim 80 forinttal kevesebb mint 2 honappal ezelott, ye
Srsly, mi a fasz ez
Apamek mar kint vannak kulfoldon, megyunk mi is amint gf elvegzi az msct
Member
Feb 25 2017 03:21am
Quote (ToldiSenior @ 25 Feb 2017 11:15)
Bevallom, én nem szeretnék mecsetet ide a szomszédba, ahol egy Szaud-Arábiából vagy Iránból pénzelt imám arra buzdítsa a bevándorlók gyerekeit/unokáit, hogy robbantsák rá magukat a keresztényekre. Nyugaton ez megy. Szerencsére mi okosabbak vagyunk, mint a németek/franciák/angolok. Nem engedjük ide az öngyilkos terrorista-palántákat. A valóban háborús menekülteket be kell fogadni. De a többi menjen haza a saját fajtájához. Ha szerinted ez gusztustalan meg képmutató, azt vállalom.

mi az hogy a saját fajtájához
elég erös benned a náci hajlam
nyilván senki nem akar sehova öngyilkos robbantos faszfejeket, de azért ne tegyünk már ugy mintha a kereszténység annyival jobb lenne
én pl pedofil undorito férgeket nem akarok az országba, mégis vannak, azoktol nem akarod megvédeni a hazát?

amugy meddig mennél el? embert ölnél parancsra? még akkor is ha nem tudod biztosan hogy egyáltalán fenyegetést jelent-e?
vagy az már azért nem fér bele? (remélem)
és ha nem, akkor meg miért mész katonának?
Member
Gold: 2,280.00
Feb 25 2017 03:22am
Quote (CyberPunk666 @ Feb 25 2017 10:07am)
Az arcom azért furcsa deformációkon szokott keresztülmenni, amikor valakinek a leszrámazottai a másik felmenői miatt annak leszármazottain állnak bosszút.
Tehát volt egyszer egy nép, aki régen nagyon sok csúnya dolgot tett, és most többszáz évvel később bosszút állunk olyanokon, akik akkor még meg sem születtek.

Btw az megvan, hogy a mi őseink végigrabolták európát?

Szerinted a mohamedánok képesek békében együtt élni akár a zsidókkal, akár a keresztényekkel? Max. a másvilágon, a menyországban. Igenis jól tesszük, hogy mi, zsidó-keresztény kultúrához tartozók, megvédjük magunkat az ellenséges kultúrától.

A mi pogány őseinket a keresztény európaiak felbérelték a szomszéd keresztény európaiak ellen. Hogy közben pluszba is rabolgatták a kolostorokat, arra nem vagyok büszke. De hogy akkor mi voltunk azok a katonák, akiknek mások fizettek - hát, ahogy a Belga is írja "fél Európa a mienk volt, nem születhet minden magyar a legjobbkor... " :)

https://www.youtube.com/watch?v=qRgR-GXr0wc

This post was edited by ToldiSenior on Feb 25 2017 03:23am
Go Back To Magyar Topic List
Prev1313233343543Next
Add Reply New Topic New Poll