Quote (ToldiSenior @ Feb 25 2017 08:28am)
Figyelj, én 2001-ben, egyetem után voltam sorkatona, tartalékos tiszti tanfolyamon, 2012 február óta vagyok önkéntes műveleti tartalékos, nyaranta 2 hónapig kiképző vagyok, tavaly karácsonykor a határt őriztem a semmirekellő migránsok ellen, és most március 1-től pedig aktív katona leszek. Ha téged ez annyira érdekel, gyere Önkéntes Területvédelmi Tartalékosnak! Tégy valamit hazád biztonságáért! Én ott leszek a gáton, ahogy a határon is ott vagyok, a rendezvénybiztosításokon is ott leszek! Hajrá Magyarország! Hajrá magyarok! Biztosítsuk együtt a magyar olimpia biztonságát!
Lol
A katonak alapbol az emberiseg selejtjei (no offense), raadasul magyar katonanak lenni, lol (jojjenek ram a nagymagyarok)
Komolyan nem hiszem el, hogy meg van ember az orszagban aki az elmult x ev utan meg azt mondja, hogy "fu, en tenni akarok valamit az orszagert" (akkor is ha olyan jelentektelen faszsagot, mint karacsonykor a hataron allni ????)
Mi a faszt tett ertunk az orszag amit viszonozni kellene, de komolyan
a varos egy rakas fos, a kozlekedes szar, nyugdijam nem lesz, az oktatasi rendszer vicc, nagypapam meghalt a korhazban egy fertozesben, en amikor el akartam menni orvoshoz, akkor azt mondtak, hogy majd 2 honap mulva tudom megtenni (es oruljek neki, mert altalaban 4 honap)
De azert fizessem a havi 200-250k adot, mert az nekem jo
Ja varj, a rezsim 80 forinttal kevesebb mint 2 honappal ezelott, ye
Srsly, mi a fasz ez
Apamek mar kint vannak kulfoldon, megyunk mi is amint gf elvegzi az msct