Quote (BmA_BeMyAngel @ Jan 17 2017 01:05pm)
az a baj hogy az ő fejével akarsz gondolkozni, meg ilyen olyan attribútumokat társítani hozzá, és úgy érzed hogy az ő lénye teljesen ellenkezik azzal amit te képviselsz. más pedig nem megy ennyire messzire mert nem úgy működik mint te, szerintem az emberek 80%a itt kurvára leszarja őt meg az ilyen dolgokat (felnőttünk talán? én sem ugranék már úgy tassassinra mint régen pl) és ugorja a postjait, 0 gondolatot vagy érzést fektetve a dologba. ajánlom a mindfulness meditációt ha akarsz a stresszen oldani egy kicsit
Quote (Fej @ Jan 17 2017 01:25pm)
Ez
Mikor írtam, hogy a legtöbb embert zavarja, nem arra gondoltam, hogy minden 5. oldalon van egy "fasz", inkább arra, hogy bármilyen topicot nyitok meg, kettőtök "párbeszédét" kell olvasnom
Amit meg tenyleg nem ertek, hogy megis mit varsz attol, hogy reagalsz a postjaira? Azt hiszed egyszer majd veszi a fáradtságot és érdemben reagál majd, esetleg bocsánatot kér és igazat ad neked? nem fog
Minden alkalommal flegma, leszarom stílusban fog válaszolni, te pedig eteted tovabb
Arrol meg, hogy ossze kene fogni es banoltatni, nekem az egy szavas postjait eddig mindig sikerult pont leszarnom, engem egyszer baszott fel, mikor sorozatok topicban elspoilerezte egy giffel egy teljes evad veget es o ennek orult, az valoban eleg szanalmas volt, de azert annyira nem zaklatott fel, hogy idot es energiat szanjak ra, hogy ezert kibanoltassam
/e: most vettem észre, hogy ez nem a care topic es folyamatosan offolok, bocsika :D
Ezzel is együtt tudok érteni, de én nem ilyen vagyok (mármint amilyennek leírtál).
Semmilyen stresszel nem jár ez a dolog, nem kezdek el ordibálni, mert az anyámat szidja, egyszerűen ilyen a természetem, hogy szeretném megérteni a dolgokat, függetlenül azok fontosságától. Hidd el jobban idegesít ez a rész, hogy folyamatosan kapom tőletek (Janou is állandóan ezzel baszogat), hogy miért húzom fel magam rajta stb. Nálad is vannak biztosan olyan dolgok, ami mellett nem mész el.
Na de mindegy. Ide nem spammelek többet, csak ezt még leírtam.
Ha esetleg valaki tovább akar nyomorékozni, kallerozni, irány anyámozni, akkor tegyük át a care-be.
This post was edited by -joey- on Jan 17 2017 06:29am