day 2:
arra már rájöttem hogy ez a dolog csak lassan fog menni szóval nem tűztem ki mára nagy célokat. ma sem volt sok időm, 4ig melóztam aztán 6kor volt kreszem, elindultam 5kor hogy akkor kresz előtt csinálok valamit. mentem a móricra jött szembe valami csaj igazából nem láttam jó-e vagy rossz de beugrott hogy ha ezzel most nem kezdek valamit akkor valszleg az hatással lesz a további tetteimre is, szóval eldöntöttem hogy megkérdezem az időt. érdekes módon egyből leakarta beszélni az agyam erről magát meg excuses.txt jött, de aztán amikor közelértem akkor végülis leszólítottam és megkérdeztem az időt. ezt még eljátszottam utána 2x, mind2x kiakart hátrálni belőle az agyam de végül megcsináltam.
ez azért is furcsa mert ha tényleg érdekelne az idő akkor semmiféle ilyen ellenállás nem lenne bennem simán megtudnám kérdezni, itt meg egy ilyen egyszerű dolognál is volt ellenállás, mondjuk elég kevés ahhoz képest mintha actually leakartam volna szólítani. aztán végülis úgy voltam vele 3 után hogy mi a fasznak csináljam ezt tovább sok értelme nincsen igazából mert megbírom csinálni nemvolt nagy kunszt. utána inkább úgy gondoltam hogy akkor most megfigyelem hogy milyen gondolataim vannak etc amikor ott van 1 csaj és odamehetnék és majd holnap folytatom azzal hogy először megkérdezem az időt, aztán meg aztmondom hogy hazudtam igazából nem is az idő érdekel hanem ő mert tet cik, hogy hívják etc. kíváncsi leszek mennyire lesz így stronk az ellenállás, valahova aközé lövöm hogy mintha csak simán az időt kérdezném, meg hogy úgy szólítom le hogy szia teccő hogy hívnak.
igazából arra rájöttem hogy az agyam nemfogja becsukni az excuses.txt-t valószínűleg soha, csak az a kérdés hogy az utolsó pillanatban abbahagyom-e a gondolkodást meg a faszkodást, és megcsinálom-e vagy nem. ez meg a legelső alkalomnál dől el, ha az elsőt nemcsinálom meg valszleg a többit se, szóval nagyon figyelni kell hogy ne baszd el. szoval holnap folyt köv azzal amit leírtam, utána ha az ment akkor megpróbálom a sima leszólítást, péntekre már jólenne ha ott lennék hogy habár parázva, de letudnék szólítani 1 egyedül levő csajt direkten hogy tetszik etc.
a végső célom tulajdonképpen az hogy bárhol bármikor telefonáló, zenét hallgató, 10es külföldi fiúlány csoportban levő, vagy valami sráccal levő (akivel nem fogják egymás kezét etc), lánycsoportban levő, szülőkkel levő jócsajt lebírjak szólítani. igazából arra nem számítok hogy megszűnjön ez az ellenállás ami visszaakarna tartani, csak arra hogy egyre inkább lefogom tudni majd küzdeni meg nemlesz annyira para. remélhetőleg 1-2 hónap alatt ha kimegyek minden nap fél-1 órára akkor már megközelítem majd ezt a szintet.
szerintem azért nem megy ez amúgy könnyen hiába tudok viszonylag sok dolgot az egészről, mert nincs igazi motivációm azon kívül hogy fejleszteni akarom magam ilyen téren. nincsen erős baszási ösztönöm meg szeretethiányom se ami nagyon nyomna, nemszoktam szinte soha arra gondolni magamtól hogy dejó lenne ha lenne barátnőm meg mittomén mert ezeket a dolgokat már kiöltem magamból, akkor indul be a baszási ösztönöm igazából ha látok egy ilyen 9/10 csajt akinek még a dekoltázsa is mély, és akkor szokott szar feel lenni hogy nembírok odamenni. szóval valszleg egyébként akik elkeseredettebbek nők terén azoknak könnyebb lenne emiatt áttörni ezt a gátat mint nekem, meg sok példát is láttam/olvastam erre hogy ez tényleg így van, mondjuk ők idegesebbek is lesznek jóval, nem bírnak beszélni etc, nálam azért ez nincs. meg magamon is tapasztaltam hogyha tényleg akartam valamit akkor "könnyebben" átléptem ezt a határt hiába okozott feszültséget
pont ezért kénytelen leszek így apránként haladni szerintem nem egyből beleugrani a mélyvízbe, aztán remélhetőleg bírok majd így haladni folyamatosan előre, majd minden nap blogolok. ha meg megakadnék akkor előszöris van 1 ilyen "demonic confidence" nevű cuccom amiről hallottam hogy nagyon jó, 3 hétig kell csinálni ilyen missziókat meg vannak benne ilyen hipnotikus szuggeszciók amiket én pl eléggé szeretek meg eléggé hiszem hogy működnek, szóval ha elakadok akkor majd megpróbálom ezt, végső megoldásként meg az lesz hogy megkérem valami haverom hogy jöjjön el velem, adok neki 10k hufot és mondom hogy csak akkor adja vissza ha odamentem 5 csajhoz vagy beégettem magam lánycsoport előtt vagy etc, hogy szokjam meg toleránsabb legyek az anxiety-vel szemben ami most fellép mindig
sztem amúgy ezentúl már nem fogok ilyen tldreket írni csak röviden összefoglalom mivolt aznap, mostis azt írja túl hosszú a post