Quote (Paszulyka @ Sep 30 2013 09:48am)
Amikor lehívott feltételezem barátok voltatok, vagy legalábbis szükséged volt arra hogy valakivel együtt legyél (no homo) és ő akkor segített vagy legalábbis neki is szüksége volt valakire akivel beszélgethet...
Ezek után késsel hadonászni gyökérség de ezt gondolom te is beláttad már.. Ha téged a házatokban bezár a szobádba az egyik barátod és azt mondja lelép a pénzeddel az neked vicces lenne? (mármint ezt konkrétan nem tudtam mire vélni de no offense mert nem szeretnék állást foglalni..)
Az egész dolog összetett és mivel a részleteket nem tudjuk és csak egy embertől hallottuk hogy mi történt szerintem nem érdemes ítélkezni.. Viszont az hogy ilyen gyorsan dühbe gurulsz tényleg nem jó, én is ilyen vagyok és ezen változtatni kell... Szerintem ha annyit mondasz hogy kifizeted ha valami baja lett akkor a drámát megspórolod és lenyugszol hamarabb mint hogy tudod hogy olyat tettél ami nem kóser és ezen pörög az agyad.
e.: nem tudom minek olvastam el amúgy az egész topicot mert szerintem az én véleményemre itt nem sokan adnak ^^
ugyanezt csinalnam, mer velem ne kemenykedjen egy ilyen szerencsetlen
Quote (josheide @ Sep 30 2013 07:58am)
Vegigolvastam a topicot es wtf mon?
Miert mentetek egyutt nyaralni??
Mesh ha vendegsegben vagy valakinel, akkor miert nem vagy kepes tisztelni az az embert?? (mondjuk arra tudok gondolni, amit jara is irt, hogy kihasznaltad Ricit)
Rici helyeben pedig biztos hivatalos utra tereltem volna az ugyet.
Ez alapjan siman 8 napon tul gyogyulo es mesh most max a bortonbol levelezon vegezhetne a BME-t.
nem, de még ha csontja tört volna se zártak volna börtönbe mert ez nem igy mukodik, ne legyél buta pls
Quote (-joey- @ Sep 30 2013 08:11am)
Én még mindig csak pislogok nagyokat a sztorin. Komolyan, már nem tudom eldönteni, melyikük a szánalmasabb. Annak meg külön örülök, amit josheide írt az előbb. Ezek szerint nem csak én vagyok ilyen maradi gondolkodású, hogy ha valakinek a vendége vagyok, akkor alapvető viselkedési normákat betartok...
de itt most ricingerről van szó, vele szemben ez a viselkedés belefért az én fejemben)