Quote (Anarkin @ 30 Aug 2013 14:20)
pár dologgal nem értek egyet, de sokkal többel igen
közoktatás, felsőoktatás jó irányba terelődik (ezt mélyen látom), abba se vagyok biztos hogy matolcsy rossz dolgokat művel, annak ellenére hogy masszívan dohányzom nem bánom h mindenhonnan banned, különadók,
egyszerűen vannak lépések és fel vannak vállalva -- hagynám hogy folytassák kb..
senki se állítja hogy a pénz a semmiből fog jönni és nem is mondták azt hogy felemelik az életszínvonalat a kétszeresére források nélkül (persze leszámítva az ilyen dr. tény-t amiket szerintem senki se vesz komolyan, illetve a marketinges csajszi plakátjait mindenhol), én ilyet még nem láttam a kormánytól
talán ilyen kijelentések miatt hogy 'minden rektor szüntesse meg a saját haszontalan szakjait az egyetemen, tudják pontosan hogy miről van szó'
én mindig is ilyen voltam, munkában is a szemébe mondom gond nélkül bárkinek hogy "márpedig NEM NEM ÉS NEM", és mindegy hogy mit gondolnak a kívülállók, tudom hogy igazam van
persze lehet mondani hogy a média hülyítése, én viszont nem is vagyok a témában, szerintem téged leszámítva senki nincs is, úgyhogy nem fogom / nem tudom megszakérteni
és hogy mást ne mondjak, más se hiányzik csak ilyen radikális vandálok, akik a felét elbarmolják a másik felét meg visszamondják mondván hogy "hát ezt mégse lehet"
Erdekes, hogy pont ezeket hozod fel...
Ha szerinted a kozoktatas jo iranyba terelodik, akkor nagyon szemellenzovel tekintesz a dologra.
2 evvel ezelott a felsooktatas kb. 180 milliard forintbol volt finanszirozva eves szinten. Ez iden 130 milliard volt csupan.
Ha szerinted jo, hogy egyre kevesebbet koltunk a felsooktatasra, leepitjuk es nem racionalizaljuk azt, akkor tenyleg szavazz csak a Fideszre!
Ha szerinted jo, hogy az erettsegizoknek utolso pillanatban kell a valtoztatasokat megtudniuk, eljen a Fidesz!
Matolcsy szerint Magyarorszag egy "fairy tale". Ertem, hogy imponal, hogy mindig bedob egy-egy kiraly angol kifejezest, de a tenyleges gazdasagi intezkedesei tragikusak.
A dohanyzast ha visszaszoritottak volna azzal meg nem lenne gondom, de az, hogy az 500 milliardos dohanybizniszt atjatszottak a haverok kezebe, ezzel sok ezer embert tonkreteven, azt nem tudom elfogadni.
A kulonadok szuksegesek voltak, de a mertekuk, a permanens mivoltuk es a szektorok amiket tamadnak az nevetseges.
Nana, hogy felvallaljak a lepeseket, ketharmaddal nincs az szerv ami megallithatna oket. Ami EU ellenes, azt alkotmanyositjak, igy az EU tobbe nem foglalkozhat vele.
Ertem en, hogy az otletek tetszenek, de latnod kell, hogy a megvalositas egy kalap szar.