Quote (beni @ Jun 10 2011 02:37pm)
jó de most nem egy összeköltözős párkapcsolatról beszélünk, hanem visről, aki előtt ott a nyár, nem kell dolgoznia, nincs semmi kötöttség, stb
Együtt élek a barátnőmmel, dolgozni fogok a nyáron. Egyéb kérdés?
És agree@cp
Lehet tacsi, hogy a te párkapcsolataidban mindig az van amit te akarsz, és leszarod, hogy a párod mit szól ahhoz, hogy lemész két napra a balatonra, nálunk ez nem így megy. Mi megbeszéljük, hogy ki, hova, mennyi időre, miből.
Quote (zsansaccount @ Jun 10 2011 03:26pm)
szerencsére én még nem így vagyok, viszont akkor sem értem, h miért nem lehet azt mondani, h "drágám elmegyek haverokkal 1-2 éjszakára". nem vagytok összenőve és amúgy is minden nap együtt vagytok, jót tesz az, h néha kicsit külön is imo...
az meg teljesen kikészít, h neki kell rólad gondoskodnia. szendvicset tudsz te is tudsz csinálni, bepakolni te is be tudsz és ha kell, még mosni is (legalábbis én ezekre mind képes vagyok ,szval sztem mindenki más is, akinek két keze van)
nem leszólni akarlak és biztos máshogy látod mint én, de azért sztem ez max 10 perces beszélgetés (mert nem akkora költség ez a kiruccanás amúgy se)
Ezt adom, jó lenne, ha a nők úgy működnének, hogy "drága, elmegyek a balcsira 4 nap múlva jövök! -ok szia, érezd jól magad!"
De nem így működnek, hanem kapsz még 1-2hét plusz menstruációt ha hazadugod a pofád(ha csak úgy lelépsz)
This post was edited by Vismajor on Jun 10 2011 08:39am