d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Magyar > Official Telefon Help Topik
Prev13132333435660Next
Add Reply New Topic New Poll
Member
Gold: 0.00
Aug 2 2011 09:48am
Quote (Inakwo @ 2 Aug 2011 16:22)
nekem az a legnagyobb bajom hogy nem tudom személyre szabni a wp7-es omniát, és kevés a cucc is hozzá :/

különben jobban néz ki mint pl a galaxy Ace

ma tapogattam meg egy acet és szarabb a minősége mint gondoltam
egyébként ezt a személyreszabást nem értem, már írtam h a csempék magát a tartalmat jelölik, kb téged tükröz a "csempeképernyő" így sokkal személyreszabhatóbb bármely rendszernél
ha akarod kidíszítheted pinákkal is vagy akármi :D (csempe nemcsak program lehet, hanem bármi... kép, zene, video...)

kevés a cucc hozzá... nem egész 1 év alatt több mint 26k alkalmazás, az androidról azt se tudtad mi fán terem egy év után (a iphone meg nem volt több egyszerű fícsörfónnál), most a mangó eljövetelével rengeteg fejlesztői API vállt elérhetővé, így a közeljövőbe már tényleg minden meglesz a telefonra
Még annyi h én most egy fejlesztői béta mangot nyúzok, és ezzel a frissítéssel sztem jócskán odacsap a wp7 minden más rendszernek... ilyen szintű szociális hálózat integráltságot pl más rendszerben nem találsz. De a sebességet is felhozhatnám, a sima wp7 is vert mindent eddig, a mango még erre is tesz egy lapátta, minden folyamatos, semmi akadozás).

Szóval akinek nem tetszik a wp7 kapja be. :D hi beni

This post was edited by fahrii on Aug 2 2011 09:57am
Member
Gold: 2,366.74
Aug 2 2011 12:00pm
Quote (fahrii @ 2 Aug 2011 16:48)
ma tapogattam meg egy acet és szarabb a minősége mint gondoltam
egyébként ezt a személyreszabást nem értem, már írtam h a csempék magát a tartalmat jelölik, kb téged tükröz a "csempeképernyő" így sokkal személyreszabhatóbb bármely rendszernél
ha akarod kidíszítheted pinákkal is vagy akármi :D (csempe nemcsak program lehet, hanem bármi... kép, zene, video...)

kevés a cucc hozzá... nem egész 1 év alatt több mint 26k alkalmazás, az androidról azt se tudtad mi fán terem egy év után (a iphone meg nem volt több egyszerű fícsörfónnál), most a mangó eljövetelével rengeteg fejlesztői API vállt elérhetővé, így a közeljövőbe már tényleg minden meglesz a telefonra
Még annyi h én most egy fejlesztői béta mangot nyúzok, és ezzel a frissítéssel sztem jócskán odacsap a wp7 minden más rendszernek... ilyen szintű szociális hálózat integráltságot pl más rendszerben nem találsz. De a sebességet is felhozhatnám, a sima wp7 is vert mindent eddig, a mango még erre is tesz egy lapátta, minden folyamatos, semmi akadozás).

Szóval akinek nem tetszik a wp7 kapja be. :D hi beni

hát nekem tetszik maga a telo meg ahogy kinéz is(csak youtubon láttam), az bajom hogy abszolult nulla a tudásom ezekhez a telokhoz
nem tom miket kell majd rá felrakni, milyen alkalmazásokat, szoval kb fingom nincs már pont most akartam irni hogy miket keressek majd meg hogy kell felrakni rá az olyan cuccokat amiket te is irtál
ugy hogy jo lesz majd ha már a kezembe fogom remélhetőleg csütörtök vagy péntek
Member
Aug 2 2011 04:31pm
Quote (Inakwo @ 2 Aug 2011 19:00)
hát nekem tetszik maga a telo meg ahogy kinéz is(csak youtubon láttam), az bajom hogy abszolult nulla a tudásom ezekhez a telokhoz
nem tom miket kell majd rá felrakni, milyen alkalmazásokat, szoval kb fingom nincs már pont most akartam irni hogy miket keressek majd meg hogy kell felrakni rá az olyan cuccokat amiket te is irtál
ugy hogy jo lesz majd ha már a kezembe fogom remélhetőleg csütörtök vagy péntek

hát droidnál nem vagy könnyű helyzetbe, mert ha épkézláb rendszert akarsz ott bizony kőkemény romfőzés megy, persze a nyitott rendszernek van előnye is... pl a warez
a wp7nél pont az egyszerűségre és letisztultságra mentek rá, átlag user is teljesen jól tudja használni, nálam amik vannak telepítve: egy időjárás progi, facebook app, rss feed, stopper, pc remote (ezzel a win7ünket tudjuk irányítani telóról, én általába távirányítónak használom filmnézésnél), adobe reader, eng-hun szótár, foursquare, TV nézős progi, youtube, converter.
És egy rakat játék, most a plats vs zombiest tolom :)

egyébként a mobilarenas omnia 7 forumon rengeteg ember van aki galaxy Sről, vagy iphone4ről váltott, és mind elégedett
azért azt megjegyzem h nem azért fényezem a rendszert mert nekem ilyen van, azt vásárlás előtt tudni kell h még sok faszsága van és ugye mivel teljesen zárt így le kell mondanunk dolgokról, ezt viszont ellensújozza az ára

This post was edited by fahrii on Aug 2 2011 04:32pm
Member
Aug 3 2011 01:31am
Quote (fahrii @ 2 Aug 2011 23:31)
hát droidnál nem vagy könnyű helyzetbe, mert ha épkézláb rendszert akarsz ott bizony kőkemény romfőzés megy, persze a nyitott rendszernek van előnye is... pl a warez
a wp7nél pont az egyszerűségre és letisztultságra mentek rá, átlag user is teljesen jól tudja használni, nálam amik vannak telepítve: egy időjárás progi, facebook app, rss feed, stopper, pc remote (ezzel a win7ünket tudjuk irányítani telóról, én általába távirányítónak használom filmnézésnél), adobe reader, eng-hun szótár, foursquare, TV nézős progi, youtube, converter.
És egy rakat játék, most a plats vs zombiest tolom :)

egyébként a mobilarenas omnia 7 forumon rengeteg ember van aki galaxy Sről, vagy iphone4ről váltott, és mind elégedett
azért azt megjegyzem h nem azért fényezem a rendszert mert nekem ilyen van, azt vásárlás előtt tudni kell h még sok faszsága van és ugye mivel teljesen zárt így le kell mondanunk dolgokról, ezt viszont ellensújozza az ára

miről pl?
mivel én csak egy átlag user leszek, nekem fontos a kinézet, illetve fontos lenne pl a mobilom kezelő felülete is mer ugye ennél a két telonál teljesen mások.
az omniára is ingyenesek a programok ugye?
illetve ha boltban bekapcsoltatom gondolom megtudom tapogatni és nézni is?
Member
Aug 3 2011 01:54am
Quote (Inakwo @ 3 Aug 2011 08:31)
miről pl?
mivel én csak egy átlag user leszek, nekem fontos a kinézet, illetve fontos lenne pl a mobilom kezelő felülete is mer ugye ennél a két telonál teljesen mások.
az omniára is ingyenesek a programok ugye?
illetve ha boltban bekapcsoltatom gondolom megtudom tapogatni és nézni is?

Sok helyen ki van állítva, én legutóbb a debreceni plázában láttam a tmobileba.
A kinézet egyértelműen az omnia mellett szól (9 hónapos prémium kategóriás készülékről van szó ami 150k-rel nyitott), a kezelőfelület egyszerű, letisztult és kapcsolómentes... fentebb írtam már a véleményem.
Annyit elmondanék h a droid még egy LG 2Xen is faszán tud szaggatni az optimalizatlansága miatt, most gondold el mi lesz itt egy középkategóriás készüléken :D (habár amíg nincs az embernek összehasonlítási alapa lehet fel se tűnik a csigalassúság).
Programok meg vannak fizetősök és ingyenesek is (csak reklámmal), itt nincs warez, szóval ha komolyabb játékkal akarsz játszani és nem csak a triallal a zsebedbe kell nyúlnod, habár ingyér is vannak jó játékok.

Le kell mondani dolgokról:
- zárt rendszer ahogy az IOS is az, így csak az MS Zune nevű programján keresztül mozgathatsz fileokat a telefonodra... le kell mondanod a bluetooth fileküldésről, a telefon háttértárként való csatlakozásáról, ezen kívül videot konvertálni kell
a telefonra mivel csak mp4et meg wmvt eszik meg, zene is csak mp3
- jelenleg nincs használható GPS navigáció a rendszerre, azaz van 1 de az magyarföldön felejtős (habár ígéretet tett a nokia h az összes wp7es készülék megkapja a nokia ingyenes naviját)
- volt még sok (pl. nem tudtál saját csengőhangot beállítani), de ezt a legújabb óriásfrissítésbe javítják

(hirtelen ennyi jutott eszembe, ezek amik basszák az oldalam :D)

This post was edited by fahrii on Aug 3 2011 02:01am
Member
Gold: 1.00
Aug 3 2011 02:02am
wp7 > all

Miota lattam, csak a mangot varom.
Member
Aug 3 2011 02:03am
Quote (CyberPunk666 @ 3 Aug 2011 09:02)
wp7 > all

Miota lattam, csak a mangot varom.

Én már 1 hete nyüstölöm, azóta még jobban várom én is :D
Member
Aug 5 2011 03:15am
LOL egyetlen egy telenor üzletben sem volt Omnia 7, azt mondták nem is láttak még :D

szoval ha meg lesz a telom Galaxy Ace honnan szedjek le ingyen alkalmazásokat?
Member
Aug 8 2011 12:31pm
valami olyan programot vagy alkalmazást keresek a telomra ami olyan háttér hogy sötétedik és világosodik napszaknak megfelelően
Member
Gold: 355.92
Aug 9 2011 07:53am
Quote (Inakwo @ Aug 5 2011 11:15am)
LOL egyetlen egy telenor üzletben sem volt Omnia 7, azt mondták nem is láttak még :D

szoval ha meg lesz a telom Galaxy Ace honnan szedjek le ingyen alkalmazásokat?

marketről
Go Back To Magyar Topic List
Prev13132333435660Next
Add Reply New Topic New Poll