Quote (Inakwo @ 3 Aug 2011 08:31)
miről pl?
mivel én csak egy átlag user leszek, nekem fontos a kinézet, illetve fontos lenne pl a mobilom kezelő felülete is mer ugye ennél a két telonál teljesen mások.
az omniára is ingyenesek a programok ugye?
illetve ha boltban bekapcsoltatom gondolom megtudom tapogatni és nézni is?
Sok helyen ki van állítva, én legutóbb a debreceni plázában láttam a tmobileba.
A kinézet egyértelműen az omnia mellett szól (9 hónapos prémium kategóriás készülékről van szó ami 150k-rel nyitott), a kezelőfelület egyszerű, letisztult és kapcsolómentes... fentebb írtam már a véleményem.
Annyit elmondanék h a droid még egy LG 2Xen is faszán tud szaggatni az optimalizatlansága miatt, most gondold el mi lesz itt egy középkategóriás készüléken

(habár amíg nincs az embernek összehasonlítási alapa lehet fel se tűnik a csigalassúság).
Programok meg vannak fizetősök és ingyenesek is (csak reklámmal), itt nincs warez, szóval ha komolyabb játékkal akarsz játszani és nem csak a triallal a zsebedbe kell nyúlnod, habár ingyér is vannak jó játékok.
Le kell mondani dolgokról:
- zárt rendszer ahogy az IOS is az, így csak az MS Zune nevű programján keresztül mozgathatsz fileokat a telefonodra... le kell mondanod a bluetooth fileküldésről, a telefon háttértárként való csatlakozásáról, ezen kívül videot konvertálni kell
a telefonra mivel csak mp4et meg wmvt eszik meg, zene is csak mp3
- jelenleg nincs használható GPS navigáció a rendszerre, azaz van 1 de az magyarföldön felejtős (habár ígéretet tett a nokia h az összes wp7es készülék megkapja a nokia ingyenes naviját)
- volt még sok (pl. nem tudtál saját csengőhangot beállítani), de ezt a legújabb óriásfrissítésbe javítják
(hirtelen ennyi jutott eszembe, ezek amik basszák az oldalam :D)
This post was edited by fahrii on Aug 3 2011 02:01am