Quote (Baleee @ 10 Mar 2011 11:37)
Amúgy Edittel anno beszéltük még skypeon 1-2 éve, amikor még Lovaggal, kopekkel, zizivel, baresszal, cápával, meg gyulus és tibivel a régi LS-ben nyomtuk a climbeket, hogy én is anno amikor a subra keveredtem egy fasz voltam, ami y, igaz is, nem itt kellett volna kiélnem magam, de jó volt minden feszültséget levezetni. Ellenben tovább léptem kurvagyorsan azon, 1-2 hónap. Azt most már inkább letagadnám azt az időszakot. :C
Te meg már itt vagy hány éve? 2 is van, nem? 1 éve kb meg már simán utálnak itt, meg gyártod a fantasztikusabbnál fantasztikusabb multijaid és nyalván való, hogy te vagy az mert a semmirekellő stílusod 'egy kicsit' feltűnő.
Ha olyan tökéletes boldog életed van, akkor miért nem ott vagy inkább, ahelyett, hogy itt beszéled a faszságaidat?! Nekem is baromi jó, funtasztikus napjaim, heteim voltak/vannak amióta kisegyetemista vagyok, ettől függetlenül a ide is jó feljönni és spammelni, a kettő nem zárja ki egymást.
Inb4 report'd mert lefaszoztam magam!
Amúgy meg pont azok jönnek ezzel a tökéletes életem van, meg hasonló szánalmas faszságokkal, akik a 'valós élet' társaságokban kisebbségi komplexusai miatt nem tudnak beilleszkedni.