Quote (32rferkipper @ Wed, 13 May 2009, 21:06)
Balanak nem ezt tennem, bar fugg attol is hogy em vagy csak sima. Kezdesbol 2 mantle of intel kezdenek, tangoval meg 3 gg branchal. Elso ejszaka elott vagy vennek 1 csomag observer wardot vagy a tarsaimat kernem meg, hogy vegyenek. Kiraknam/rakatnam a wardokat a 2 runahoz es vennek 1 bottlet. Meg vennek cipot meg 1 stoutshieldet ha van ra keret. A wardok 6 percig lesznek aktivak addig ha minden jolmegy 3 runat tudsz begyujteni amivel a bottledet fullra toltheted. A bottleben 3 charge van ami darabonkent 135 eletet es 70 manat tolt vissza. lvl7-en 4es voiddal a 2 mantleval es 3 chargeos bottleval akar 5 voidot is elnyomhatsz ami meg 1 str-es heronak is faj. A runak random spawnolnak minden paros percben. Mid gamebe persze str pt, mantle of inteket lehet bracerre cserelni helm of dominator lifesteal miatt esetleg, vagy vladimir mert az a melee tarsaidnak is jo. Lategamere a tobbiektol fuggoen, ha van tank akkor radit, meg satanicot fejeznem be. Ha nincs akkor heart es ha sok az intes a masik teamben akkor hood. Balanar sajnos ehuzodo gamekben nem veheti fel a versenyt az agisokkal, de a jatek elejen tonkre lehet tenni barmilyen karaktert silence es slow miatt.
Köszi, ezt ki fogom próbálni, nekem vhogy nagyon bejön ez a hero. A bottle-t elfelejtettem írni, már használom én is. Egy double damage-dzsel, ááá..