Quote (Fej @ 29 Jun 2023 07:55)
Szépen ossze van szedve
ami egyre bosszantobb ahogy megyek előre, kb egy hitelek mindent lvl46 nmg-ben, de folyamatosan az életemért küzdök
Csak 1 szintet megyek feljebb, továbbra is 1 hitelek mindent, de ha ramneznek már attól meghalok és a 2 között nincs semmi, 1 szintet megyek feljebb és már teljesen esélytelen mert folyamat meghalok (de közben a sebzes továbbra is megvan)
Esetleg ha teljesen rangedként játszanam, kivennem a tele armort és beraknek vmit a helyére ami ad dr-t, de az egész playstyle kb az armor köre épül
100ig már elviszem h ki tudjam próbálni optimalizált paragonnal, de végtelenül idegesítő h nincs normális átmenet a szintek között, illetve h néha egyszerűen fogalmam sincs h mi faszert haltam meg
en alapvetoen igy jatszottam vele, ha stackeled a drt eleg sokmindent tul lehet elni (ami alat leginkabb azt ertem h nem egyhitlodni :D)
a unik kesztyuvel es nadraggal eleg megbizhatoan fagynak be a mobok attol is ha csak messzirol lovod oket. a nadraggal felrobbannak es ugy is egesz jol clearel. ugy csak helyezkedni kell, nem muszaly kozejuk menni, es nem vagy a cdkre utalva (illetve hasznalhtod a teleportot es a novat is defenziven, vagy movementre). lassabbnak persze lassabb
leginkabb azzal kiserleteztem h lehetne sorkkal is hczni... mert vannak amugy 100as hc sorkok is