Quote (Flutter @ Aug 12 2014 11:57pm)
>implying barmeddig is eljutnank
siman megvernenek a regi kanifaszlamak mert semmi cw tapasztalatunk nincs, senkinek sincs sajat role-ja, etc
meg lac2 elmenne szarni kozben, esetleg odafeedelne supporttal a first bloodot az offlanernek mert miert nem megy oda a carry farm helyett a 0. percben
ocsemet egyszer legank-elik miden es el van szarva az egesz game-je mert akkor o most farmmal behozza a lemaradast
te shadow blade-et raknal bh+bs+slardar ellen meg akkor sem tp-znel ha mar mindenki orditana ts-en
nekem percenkent tulmelegedne es leallna a gepem vagy beallna a fotengelyem es mennek elore anelkul hogy tudnam hogy jottok utanam
krisz meg draftolna valami fantasztikus drow visage invoker lich elder titan lineup-ot amikkel senki nem tud ertelmesen jatszani
ja es persze minden ward-ot counterelnenek mert meg mindig nem lehet csak 8 helyre wardot tenni az egesz map-en
inkabb pont most nyernenk
nem lenne olyan szar draftunk mint mikor 5en megyunk, h az enemy jobbat randomol
szektro nem pudgezhatna, ra lenne kenyszeritve h normalis hossel jatszon, nem az lenne h mar megint invoker omfg
egyebkent se tudom mirol beszelsz, en tudok drowrangerrel jacani es nem is o draftolna, hanem en mert en vagyok a legokosabb, legugyesebb jatekos es a legtobb tapasztalattal rendelkezo is, tobb se kell
nektek meg gondolkozni se kell (merthogy arra ottvagyok en) csak megkoszonni a tokeletes draftot es a lehetoseget, majd megkerdezni h mer vagyok ennyire jo
a sok senee tier boges helyett inkabb keszuljunk ra napi 2 cm jatekkal