Quote (sylke @ Oct 10 2013 02:39pm)
te viszont christ értetted félre, ö arrol beszélt, hogy nem azért nem veszik ki (raknak delayt a logoutra), mert akkor nem tudnának erösiteni, hanem azért, mert bizony lehet olyan helyzetet csinálni, amikor csak azzal mented meg a karit, hogy kilépsz
ennek köze nincs ahhoz, hogy a bossok 1 hitelhetnek vagy sem, csak egyszerüen te magad bele tudod kényszeriteni a karidat olyan szituácioba, ahonnan már nagyon kevés eséllyel tudnál kijönni élve
és mivel nincsen tökéletes rendszer ilyen esetre, ezér marad ez
hidd el, az se jobb, amikor van 10 sec delay a log outon (d3), mer ott meg akkor más problémák vannak (ha épp ugy szakad meg a net, akkor meghal a karid simán, itt pl ez nem fog elöfordulni, max nagyon ritkán)
az a baj, hogy nincs köztes megoldás, az emberek egyik fele emellett lesz, a másik fele meg a delay mellett
mind2 fos valamilyen szempontbol
@1 - vagy azzal, hogy megelozod, erosebb karit csinalsz, ami tuleli. rohejes kifogas developerkent.
a gond amugy az, hogy az emberek emiatt mashogy jatszanak, mert tudjak, hogy pl beszorulnak 1 szobaba (a SAJAT FASZSAGUK MIATT), akkor altf4/logout.
@2 - fordult elo hasonlo.
6k hpm volt mapon, game crashelt (azonnal bezarodott), es mire relogoltam, mar haltam.
ennyit az instantrol. es nem 100hpnal tortenti, hanem majdnem fullhpnal crasheltem le.
1 szutykos lv69es map volt, maze + vmi random add, semmi durva, sztem lv77es mapon 10k hp se mentett volna meg.