Quote (CyberPunk666 @ Sep 6 2013 11:19am)
szerintem alapvetően a hőbörgés régen felesleges, mert nagyívben leszarják, nincs visszatartó ereje, nem félnek tőle, mert a bírka szavazók miatt nincs is mitől, itt bármit meg lehet tenni, maximum felidegesítjük magunkat. Itt vagy tenni kéne valamit, vagy nem rinyálni, hogy szívatnak minket. De sajnos itt senki sem elég bátor hozzá (köztük én sem, nem fogom elkúrni miatta az egész életem, ehhez csakis olyan összefogással lehetne eljutni, ahol már lehetetlen a felelősségre vonás). Egy normálisabb országban már minimum egy gyilkossági kísérletet elkövettek volna orbán, balogh, hoffman meg a többi ellen... (jah bocs, ott nem is választották volna meg újra a fideszt a 98-02 után...)
Mondom ezt úgy, hogy alapvetően nem vagyok az erőszak híve (sőt), de gyakorlatilag minden más út hatástalan (mivel nincs annyi esze az embereknek, hogy egyetlen szavazatot se adjanak a fideszre, mszpre meg az ezek utód és mellékpárjaiknak), és emberek millióinak lesz egyre nyomorultságosabb és kilátástalanabb az élete. Hova-tovább emberek halnak bele ebbe közvetetten.
mert ha neadjisten, ezek az emberek eltunnenek, jobbak jonnenek utanuk? nincs semmi ertelme a valtozasnak, ha nincs biztositva, hogy valami jobb jon utana
nem a vezetoseget kell megvaltoztatni, hanem az embereket. csak a magar nepet okolhatod azert hogy ez tortenik veluk, ezt erdemlik kollektive. nincs ertelme "szebb jovot" kialtani, amig alapjaiban nem valtoznak a dolgok. a vezetok csak visszaelnek a helyzettel, mas vezetok is visszaelnenek vele elobb utobb.
Quote (josheide @ Sep 6 2013 11:07am)
Csak mert nagy szemetsegek mennek, nem szabad meg elmennunk a kisebb szemetsegek mellett.
nem kell elmenni mellette
de en eros tulzasnak erzem ami folyik