Quote (huszonketszazalekscoutplayer @ Aug 15 2010 08:30am)
most irtam le te segg, h mi a bajom vele

ja, dotaban ezalorra teszek 1 desolatort es autohittel megolok mindenki, de most nem igazan errol beszeltem... honban akarhanyszor latok tortat (most ez a kari jutott eszembe) kb mindig feedel, vagy ha nem, akkor se imbul el annyira mint ahogy azt majdnem barmelyik mas karinal latni neha
mondjuk erdekes hogy hlvl gamekben van par hero amit sose pickelnek, pl swt meg egyszer se lattam honcaston, pedig sztem jo kis hero es arra en sem mondanam h hasznalhatatlan

ezalort meg hasonlitsd mar ossze nymphoraval ^^ az kb egy atalakitott ezalor, ugy, hogy ott meg jo is valamire
átalakitott nympho?
WTF
egyedül a mana ados skilljük hasonlit lol
nymphot inkább necrohoz hasonlitanám, csak annyi különbséggel, hogy nympho csak support
sw meg nem tudom hogy mi igy hirtelen, és az h te mit nem láttál egy gémben kurvára senkit nem érdekel, nem is tudom mit képzeltél amikor leirtad egy aoe nukerre hogy fos, biztos sok volt az sc2
ja sandwraith
hát mit akartok egy olyan herotol amivel farmolni kell mint az állat, sw az pont az a carry, ami tényleg csak lategameben jo, nem is tudom hogy van-e olyan hero, amivel ennyit kell farmolni
This post was edited by sylke on Aug 15 2010 04:11am