Quote (josheide @ 6 Sep 2013 12:07)
Csak mert nagy szemetsegek mennek, nem szabad meg elmennunk a kisebb szemetsegek mellett.
szerintem alapvetően a hőbörgés régen felesleges, mert nagyívben leszarják, nincs visszatartó ereje, nem félnek tőle, mert a bírka szavazók miatt nincs is mitől, itt bármit meg lehet tenni, maximum felidegesítjük magunkat. Itt vagy tenni kéne valamit, vagy nem rinyálni, hogy szívatnak minket. De sajnos itt senki sem elég bátor hozzá (köztük én sem, nem fogom elkúrni miatta az egész életem, ehhez csakis olyan összefogással lehetne eljutni, ahol már lehetetlen a felelősségre vonás). Egy normálisabb országban már minimum egy gyilkossági kísérletet elkövettek volna orbán, balogh, hoffman meg a többi ellen... (jah bocs, ott nem is választották volna meg újra a fideszt a 98-02 után...)
Mondom ezt úgy, hogy alapvetően nem vagyok az erőszak híve (sőt), de gyakorlatilag minden más út hatástalan (mivel nincs annyi esze az embereknek, hogy egyetlen szavazatot se adjanak a fideszre, mszpre meg az ezek utód és mellékpárjaiknak), és emberek millióinak lesz egyre nyomorultságosabb és kilátástalanabb az élete. Hova-tovább emberek halnak bele ebbe közvetetten.
This post was edited by CyberPunk666 on Sep 6 2013 04:24am