d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Magyar > Official Path Of Exile Topic
Prev13133143153163173310Next
Add Reply New Topic New Poll
Member
Gold: 710.00
Oct 9 2013 02:01pm
ugy döntöttem hogy az uj ligákig végig csinálom a játékot rendesen: minden dialogust elolvasok + minden kis szar követ amit beraktak
tökre zavar hogy a történetét se vágom a gémnek :c
Member
Gold: 2,017.00
Oct 9 2013 02:03pm
Quote (sylke @ 9 Oct 2013 22:01)
ugy döntöttem hogy az uj ligákig végig csinálom a játékot rendesen: minden dialogust elolvasok + minden kis szar követ amit beraktak

most hogy erröl szóesik....
nekem sincs halvány lila fingom se a játék történetéröl xd

This post was edited by Norbinsz on Oct 9 2013 02:03pm
Member
Gold: 21,598.00
Oct 9 2013 02:09pm
Quote (sylke @ 9 Oct 2013 22:01)

blizzard legalább megoldotta hogy fasza videókba rakta be az actok között
ott se olvastam el 1 dialógust se, és mégis tudom a történetét

de amúgy nem rossz ötlet, én is utánaolvasok majd
Member
Oct 9 2013 02:13pm
Quote (MarcusD @ 9 Oct 2013 22:09)
blizzard legalább megoldotta hogy fasza videókba rakta be az actok között
ott se olvastam el 1 dialógust se, és mégis tudom a történetét

de amúgy nem rossz ötlet, én is utánaolvasok majd

igen, blizzard valszeg azér csinált olyan fasza videokat, mer elképzelhetö, hogy volt rá pénzük
Member
Gold: 316,730.65
Trader: Trusted
Oct 9 2013 02:25pm
Nem tudom mit kezdjek majd új ligában. Summoner felé húzok de sose volt még és nem tudom mennyire viable.
Member
Gold: 21,598.00
Oct 9 2013 02:29pm
Quote (Namechange @ 9 Oct 2013 22:25)
Nem tudom mit kezdjek majd új ligában. Summoner felé húzok de sose volt még és nem tudom mennyire viable.

én azzal tolom, most éppen lvl 41-en vagyok, cruel act 2 legeleje

az összes bossfight tulajdonképpen vicc eddig, totem+summon skeleton, arc/ice spear és az arcába röhögsz
Member
Gold: 2,017.00
Oct 9 2013 02:48pm
na hát kipróbáltam a lighting trapot
asszem nekem nem ez lesz a main kari új ligában...

lvl85 shadow volt a tesztalany aminek a passivja teljesen resetelve volt + 90-100 regret még ráment pluszba a külömbözö próbálkozásokra

sok verziót kipróbáltam de egyiksem jött be / mass crit volt a cél
a lightning trap nem sebez elég nagyot a mana cost meg iszonyatos 200+ 5linkel

a fire trappal ezerszer jobb volt, habár a mana cost azzal is 190+ volt de sokkal effectivebb volt ezzel ölni igy nem kellett annyit dobálni

docks meg lunaris könnyen ment, kole pár trapbol felfordult, piety kicsit lassabb volt de nem volt gond az se. kb lvl 70-71 es mapig elég használható volt a kari , de a lvl72 es mine mapon elakadt a tudomány, ugyanis ha multi trappal tolod és szinteltolások vannak a mapon, nemlehet se le, se fel dobni a trapokat, valamint lépcsöknél, sarkoknál csak ugy el akad a trap. ha nincs bent a multi akkor lehet dobálni mindenfelé csakhát az úgy nem sokmit ér.

szal megint melee karim lesz már látom : ( pedig úgy rávoltam már készülve a jó kis trapolásra

aki nem tervezi az endgamet 70 es mapon túlra, annak jó build ^^

This post was edited by Norbinsz on Oct 9 2013 02:52pm
Member
Gold: 122.92
Oct 9 2013 02:50pm
Quote (MarcusD @ Oct 9 2013 10:29pm)
én azzal tolom, most éppen lvl 41-en vagyok, cruel act 2 legeleje

az összes bossfight tulajdonképpen vicc eddig, totem+summon skeleton, arc/ice spear és az arcába röhögsz

Elerni lvl 40 et x nap alatt =\= 24 orat rusholni az elejen es z elso 12 ora utan lvl 50-en lenni

Quote (Namechange @ Oct 9 2013 10:25pm)

Van egy fasza support + ego zombik ele proffal csak eleg gearduggo es szopas 50 elott, vagy van a feltamasztos es akkor arra raksz lmp-t meg minden szart, de az is 40+ es addig nem nagyon talentolhtsz masfele

Typoert sry telorol vagyok
Member
Oct 9 2013 02:52pm
Quote (Norbinsz @ 9 Oct 2013 22:48)
na hát kipróbáltam a lighting trapot
asszem nekem nem ez lesz a main kari új ligában...

lvl85 shadow volt a tesztalany aminek a passivja teljesen resetelve volt + 90-100 regret még ráment pluszba a külömbözö próbálkozásokra

sok verziót kipróbáltam de egyiksem jött be / mass crit volt a cél
a lightning trap nem sebez elég nagyot a mana cost meg iszonyatos 200+ 5linkel

a fire trappal ezerszer jobb volt, habár a mana cost azzal is 190+ volt de sokkal effectivebb volt ezzel ölni igy nem kellett annyit dobálni

docks meg lunaris könnyen ment, kole pár trapbol felfordult, piety kicsit lassabb volt de nem volt gond az se. kb lvl 70-71 es mapig elég használható volt a kari , de a lvl72 es mine mapon elakadt a tudomány, ugyanis ha multi trappal tolod és szinteltolások vannak a mapon, nemlehet se le, se fel dobni a trapokat, valamint lépcsöknél, sarkoknál csak ugy el akad a trap. ha nincs bent a multi akkor lehet dobálni mindenfelé csakhát az egy nem sokmit ér.

szal megint melee karim lesz már látom : ( 

aki nem tervezi az endgamet 70 es mapon túlra, annak jó build ^^

én is inkább rendes skilleket használnék trap support gemmel
firestormra gondoltam multitrap+ trap + inc aoe + empower (mindezt infernal mantle armorban)
Member
Oct 10 2013 01:20am
New Player vs. Player Game Modes

We've added several new PvP modes to Path of Exile - Dueling, Tournament Seasons and Capture the Flag events.

Dueling: Just right click a character in town and select "Duel". If they accept, both of your parties will be teleported to an Arena.

Tournament Seasons: A tournament is a short duration event (typically an hour or so) that you enter with a specific character. You play rapid-fire PvP rounds against other entrants, with matchmaking occurring within the tournament only. The goal is to accumulate as many wins as you can during the event, so you're encouraged to play aggressive characters that get decisive victories. Based on your overall placing in the tournament, you'll win PvP points which allow you to unlock various PvP-specific item rewards throughout a season.

Capture the Flag: Themed around Act 2's bandit lords who vie for control of the Phrecian Forest, players enter Capture the Flag events in teams and score points by capturing and returning a flag from their enemy's war camp. Fighting alongside their bandit lord and his followers, teams must carefully plan both their party build composition and strategy for defending their flag while claiming their enemy's. We are also experimenting with three-way Capture the Flag events (with up to 18 players at once).

Guilds

You can now create Guilds with your friends and compete against rival groups of Exiles. In addition to Guild Chat (which works between leagues) and purchasable Guild Stash Tabs (to store your shared wealth), Guilds also have ways to get points for their members' participation in races and PvP events. These points can unlock guild-specific rewards. There's also a set of insanely difficult Guild Challenges to be completed in the new Challenge leagues. Guild membership levels are currently Member, Officer and Leader. It's possible to have a Guild Tag next to your name, if your guild has reserved the tag. The details on how this works aren't announced yet.

na ez a guildes rész ez kemény.
Go Back To Magyar Topic List
Prev13133143153163173310Next
Add Reply New Topic New Poll