Quote (yupi @ 28 Jun 2020 21:06)
első észrevétel: nem biztos hogy használnék thread of hope-ot ha 2 pontra van a a glancing, ha nem veszed fel a spell damage nodeokat witch kezdőn (amik elég ratyi dps/pont) hanem az intet akkor kapsz 2 passiveot, abból kirakhatod a glancing-et és van egy free jewel socketed
a gemsetup tök okés, én is ezt tolom
amit még érdemes lehet kipróbálni pobban: explosive impactot dobni, 4% life nodeokat dobni, berakni valami juicy clustert (pl sadist op) szerintem elég tanky vagy, 8k hp lehet már overkill block + csomó reduction-el hacsak nem hczol
én felvettem az anionted flesh-t és beraktam 2x flexible sentry-t is úgy megvan a freeze shock ignite immunitym, esetleg azt is próbáld ki pobban hogy megéri-e feláldozni pár pontot érte, eléggé QoL
glancing mellett van 2 hp + precision is, ha lenne masbol dexem, dropolnam lehet.
clusteren gondolkoztam, csak allitolag nagyon szar most craftolni (nem probaltam)
tankynak tanky, de igyis valami lelott most gardenben, vmi kigyogeci, tippre chaos dmg volt, bar flaskkel van 40 resistem ra...
bossdps lesz jobb
Rarity: Rare
Demon Heart
Jade Amulet
--------
Requirements:
Level: 65
--------
Item Level: 82
--------
+25 to Dexterity (implicit)
--------
25% increased Fire Damage
15% increased Cold Damage
+41 to maximum Energy Shield
+15 to maximum Mana
+1 to Level of all Fire Skill Gems
--------
Warlord Item
ezt craftolgatom most, csak sok remove / augment kell.
aztan 21es gem is segitene
wandom 1 kalap szar,de 1.5k alt utan se lattam +1firet + ertelmes statot, csomo fire fossil / fire seed se adott semmi ertelmesebbet
lowlife nagyon draganak tunik, szegeny vagyok
aw spell cascade 20ex, hat az is kiesik
This post was edited by bazdmegmarnemtudom on Jun 28 2020 01:13pm