Quote (25centis @ 25 Jun 2020 13:09)
shiiiiiiiiiiiiet, akkor kénytelen leszek utánanézni hogy wtf ez meg hogy einharral mi a faszt kell csinálni (vagyis azt tudom hogy mit kell csinálni, de hogy melyik beast ér valamit arról fogalmam sincs)
nekem nagyon adja a delve amúgy, csak kár hogy nemlehet korlátlanul tolni
einhar eri meg alegkevesbe, ha szar a single targetje a karidnak en nagyobb tiereken lehet hanyagolnam. vannak allatok amiket jo penzert el lehet adni, de nagyon ritkak (bar az uj kerti crafttal nem tudom kellenek-e meg ezek)
zana sokat segit map sustainnel, fragmentekkel, completionnel - eleinte mindenkeppen megeri aztan nehany het utan el lehet hagyni
delve jo xp es loot, de legalabb lvl83 szintig erdemes lemenni, es a side areakat mindig vegigtolni ha loot kell.
alva szerintem a lekjobb, xp, loot, amit akarsz. a piramis szintje akkora lesz mint a legnagyobb mape amit toltal (ha nem tolsz melle a story teruletekrol), erdemes legalabb egy T15-16osra betolni es a tobbit elloheted kisebben is. kb mindenfajta lootra van szoba benne, a mapsustainnel is sokat segit, es ha jol felhuzod full clearelni is megeri. ha egyet toltal nagyobb maprol, a tobbit akar feher mapokon is megcsinalhatod nehany perc alatt es van piramisod.
jun se rossz, de a romma buffolt mapokon nem erdemes elnyomni oket mert nagyon gyalazatosak tudnak lenni. en nem szoktam eroltetni ha epp nem kell belole valamilyen craft/stat
ha olyan nagyobb mapot tolok ami nincs romma buffolva, olyankor szoktam einhart/junt eltolni