Quote (TresholdOfUniverse @ 4 Jan 2017 14:35)
Alkohol, drog, nok, valassz kettot.
Ferfikent ki kell tudnod kapcsolni az erzelmeidet. Nyilvan nem fog mindig sikerulni es a lejto aljan nemigen fogsz tudni erre gyakorolni, de szerintem ez az ilyen ostoba helyzetekre is hasznos, meloban meg nelkulozhetetlen ha buta emberekkel/vevokkel kell egyutt dolgoznod.
Ha szarul erzem magam/tehetetlen vagyok "fuggetlenitem magam" az erzestol, es vagy lefoglalom magam vagy "nem gondolok semmire". A nehezen relative gyorsan tul lehet jutni es x ido elteltevel ugyanaz a helyzet/problema miatt legfeljebb szomoru leszek egy kicsit, a hatterben feldolgozzak. Meloban meg vegiglehet ulni ugy egy targyalast hogy lapattal toljak a fost az arcodba merges emberek, de te nyugodt maradsz es a problemaval foglalkozol.
Igy visszaolvasva eleg szarul hangzik de nekem bejott.
ez lesz, mast nagyon nem is lehet, az ido majd megoldja
meg hat ahogy bence is mondta, en is csak a sajat idomet huznam ha folytatnam, megvaltoztatni nem akarom, meg nem is tudnam, szoval ezt igy folytatni, nem sok ertelme lenne
azert szar, mert vannak olyan tulajdonsagai es szemelyisegjegyei, amik miatt szerintem tenyleg kulonleges a csaj, csak mellette meg van egy csomo mas amit meg keptelen vagyok toleralni