d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Magyar > Official Dota2 Topic
Prev1312131223123312431254683Next
Add Reply New Topic New Poll
Member
Gold: 710.00
Jul 23 2014 05:14am
Quote (Rawen @ 23 Jul 2014 12:54)
Tweet 1 - Решафл. Флай останется с Резолюшн, Маг куда то уйдет, Пайлайдай не помешал бы в Альянс. В С9 останутся только 2 игрока

ALWAYSWANNAFLY stays with Resolution, Mag leaving somewhere, Pieliedie would be nice in Alliance

Tweet 2 - Решафл. Чуань уйдет с iG, Lanm уйдет с DK, LGD поменяют 2 игроков, в Титан останутся двое - остальные на выход

Chuan leaving iG, Lanm leaving DK, LGD swapping 2 players, Titan to keep 2 players.

Tweet 3 - Решафл. Куро будет играть с Пасом и Нотейлом. Фнатики полностью развалятся. Бернинг останется на еще один год

Kuroky will be playing with Pas and N0tail. Complete disband of Fnatic. Burning staying for 1 more year.

Tweet 4 - Решафл. Ванскор уйдет из Империи, вернется Артстайл, Соло окажется в норм команде скорее всего с Сайлетном и Годом

Vanskor leaving Empire, Artstyle returning, Solo to play in a good team with Silent and God

nem tudom mennyire legit, v1lat twitterjéről van

PLS STAP
Member
Gold: 834.97
Jul 23 2014 05:15am
Quote (Rawen @ Jul 23 2014 06:45am)
ha már roster shuffle
dk problémás mert 3 player elég valószínűleg visszavonul és a kínai sceneben alig vannak új emberek, szerintem rabbitet elszedik lgdtől, talán chuan is átmegy, a többi még kérdéses, örülnék neki ha fyt megszereznék de nem hiszem, meg igazából mushi volt a leggyengébb player egy ideje a teamben
navival nem tudom mi lesz, a legvalószínűbb, hogy kivágják xboctot és/vagy funn1kot, xboct amúgy annyira nem rossz player csak nem értem néha ppy miért draftol neki olyan dolgokat amiket nem tud játszani. funn1k helyett meg nem tudom kit raknának be offlanere
navi.us-ről valahol olvastam régebben, hogy ti5-re lett csinálva eredetileg, dunno mi lesz, szerintem marad, nem nagyon van NA sceneben lehetőség cserélni
alliancenél is kéne valami változás de szerintem annyira együtt van az a team, hogy senkit nem fognak kidobni és még szenvednek egy darabig vagy magukra találnak
eg is marad így szerintem, lehet masont kidobják de fear már elég sokat hagyott ki
fnatic gondolom cseréli erat excaliburra, más nem lesz
newbeenél volt szó internal issuekról de arról is, hogy ez fake, xiao8 lehet visszavonul, mondjuk ez csak az én véleményem, nem mondta sehol, más okot nem látok cserélni
ignél is lesz valami ha chuan átmegy dkba de a kevés player miatt nem tudom hogy oldják meg, lehet yyf is visszavonul
c9 elvileg marad, gyakorlatilag a playerek hajlamosak a disbandre szóval lehet nem

kb ennyi most így hirtelen

nem olvastam el
Member
Gold: 13,000.00
Jul 23 2014 05:28am
Quote (sylke @ Jul 23 2014 12:14pm)
PLS STAP

ideje mar pedig
azon amugy nem csodalkoznek ha akik eu hub-on voltak egyutt probalnanak csapatot alapitani (n0tail, fly, kky, pajkatt, singsing)
biztos jol osszehaverkodtak

Quote (BmA_BeMyAngel @ Jul 23 2014 12:15pm)
nem olvastam el

gratulalok
Member
Gold: 21,598.00
Jul 23 2014 05:28am
Quote (Rawen @ 23 Jul 2014 12:54)
Tweet 1 - Решафл. Флай останется с Резолюшн, Маг куда то уйдет, Пайлайдай не помешал бы в Альянс. В С9 останутся только 2 игрока

ALWAYSWANNAFLY stays with Resolution, Mag leaving somewhere, Pieliedie would be nice in Alliance

Tweet 2 - Решафл. Чуань уйдет с iG, Lanm уйдет с DK, LGD поменяют 2 игроков, в Титан останутся двое - остальные на выход

Chuan leaving iG, Lanm leaving DK, LGD swapping 2 players, Titan to keep 2 players.

Tweet 3 - Решафл. Куро будет играть с Пасом и Нотейлом. Фнатики полностью развалятся. Бернинг останется на еще один год

Kuroky will be playing with Pas and N0tail. Complete disband of Fnatic. Burning staying for 1 more year.

Tweet 4 - Решафл. Ванскор уйдет из Империи, вернется Артстайл, Соло окажется в норм команде скорее всего с Сайлетном и Годом

Vanskor leaving Empire, Artstyle returning, Solo to play in a good team with Silent and God

szép orosz szó, resáfl.

amúgy EG biztos hogy nem disbandol, így is eljutottak 3. helyig hogy van benne két tinédzser, és mason 4 hónapja, PPD meg 1 éve játszik profi dotát, és csak 1 ember volt eddig TI-n közülük
valószínűleg ha fear meggyógyul akkor masont leváltják
Member
Gold: 834.97
Jul 23 2014 05:31am
Quote (Flutter @ Jul 23 2014 12:28pm)
ideje mar pedig
azon amugy nem csodalkoznek ha akik eu hub-on voltak egyutt probalnanak csapatot alapitani (n0tail, fly, kky, pajkatt, singsing)

gratulalok

köszi szepen
Member
Jul 23 2014 05:40am
Member
Gold: 0.00
Jul 23 2014 05:45am
Quote (Flutter @ 23 Jul 2014 13:28)
ideje mar pedig

gratulalok

akarom
Member
Jul 23 2014 05:53am
Quote (Rawen @ Jul 23 2014 12:54pm)

szerintem be volt baszva rendesen, nem alapoznek erre semmit
egm nem hiszem hogy onszantabol leavelne, de azt se, hogy kickelnek, ha meg akke visszavonul, akkor konnyen lehet, hogy loda is

c9 lehet disbandol / a team felet kibassza a masik, pl singsing szeirntem nem birja kulonosebben envyt, +talan aui se rajong annyira a teamert, dno
amugy szeirntem kinaban lenne eleg uj player, csak nem igen latszodnak el idaig, mert nem tudnak tul gyakran barhol jatszani, vagy ha igen, akkor altalaban szar teamekkel akik 0 winnel esnek ki wpcbol meg hasonlo ligakbol, attol meg lehet, hogy a prok osszespanolkodnak pubokban friss verrel
lgdbol szerintem yao a legeselyesebb, hogy valaki kiveszi/elmegy mas teambe, vagy a ket supportot lecserelik uj arcokra
most epp nem jut eszembe mas, majd egy game utan meg lehet postolom a gondolataim :s

ja meg zuhanyzas kozben valami ilyesmire jutottam el a nyugati dreamteamemmel kapcsolatban:
ee
rtz
s4
zai
aui

ha nyerni is akarnak, akkor eet le lehet cserelni qojqvara vagy bulldogra talan

This post was edited by noobok_vagytok on Jul 23 2014 05:56am
Member
Jul 23 2014 06:33am
Quote (noobok_vagytok @ 23 Jul 2014 13:53)
szerintem be volt baszva rendesen, nem alapoznek erre semmit
egm nem hiszem hogy onszantabol leavelne, de azt se, hogy kickelnek, ha meg akke visszavonul, akkor konnyen lehet, hogy loda is

c9 lehet disbandol / a team felet kibassza a masik, pl singsing szeirntem nem birja kulonosebben envyt, +talan aui se rajong annyira a teamert, dno
amugy szeirntem kinaban lenne eleg uj player, csak nem igen latszodnak el idaig, mert nem tudnak tul gyakran barhol jatszani, vagy ha igen, akkor altalaban szar teamekkel akik 0 winnel esnek ki wpcbol meg hasonlo ligakbol, attol meg lehet, hogy a prok osszespanolkodnak pubokban friss verrel
lgdbol szerintem yao a legeselyesebb, hogy valaki kiveszi/elmegy mas teambe, vagy a ket supportot lecserelik uj arcokra
most epp nem jut eszembe mas, majd egy game utan meg lehet postolom a gondolataim :s

ja meg zuhanyzas kozben valami ilyesmire jutottam el a nyugati dreamteamemmel kapcsolatban:
ee
rtz
s4
zai
aui

ha nyerni is akarnak, akkor eet le lehet cserelni qojqvara vagy bulldogra talan

>dreamteam
>envy

amúgy nem tudom s4-t meg rtz-t hogy gondoltad 1 csapatban
Member
Jul 23 2014 06:48am