Quote (Rawen @ Jul 23 2014 12:54pm)
Tweet 1 - Решафл. Флай останется с Резолюшн, Маг куда то уйдет, Пайлайдай не помешал бы в Альянс. В С9 останутся только 2 игрока
ALWAYSWANNAFLY stays with Resolution, Mag leaving somewhere, Pieliedie would be nice in Alliance
Tweet 2 - Решафл. Чуань уйдет с iG, Lanm уйдет с DK, LGD поменяют 2 игроков, в Титан останутся двое - остальные на выход
Chuan leaving iG, Lanm leaving DK, LGD swapping 2 players, Titan to keep 2 players.
Tweet 3 - Решафл. Куро будет играть с Пасом и Нотейлом. Фнатики полностью развалятся. Бернинг останется на еще один год
Kuroky will be playing with Pas and N0tail. Complete disband of Fnatic. Burning staying for 1 more year.
Tweet 4 - Решафл. Ванскор уйдет из Империи, вернется Артстайл, Соло окажется в норм команде скорее всего с Сайлетном и Годом
Vanskor leaving Empire, Artstyle returning, Solo to play in a good team with Silent and God
nem tudom mennyire legit, v1lat twitterjéről van
szerintem be volt baszva rendesen, nem alapoznek erre semmit
egm nem hiszem hogy onszantabol leavelne, de azt se, hogy kickelnek, ha meg akke visszavonul, akkor konnyen lehet, hogy loda is
c9 lehet disbandol / a team felet kibassza a masik, pl singsing szeirntem nem birja kulonosebben envyt, +talan aui se rajong annyira a teamert, dno
amugy szeirntem kinaban lenne eleg uj player, csak nem igen latszodnak el idaig, mert nem tudnak tul gyakran barhol jatszani, vagy ha igen, akkor altalaban szar teamekkel akik 0 winnel esnek ki wpcbol meg hasonlo ligakbol, attol meg lehet, hogy a prok osszespanolkodnak pubokban friss verrel
lgdbol szerintem yao a legeselyesebb, hogy valaki kiveszi/elmegy mas teambe, vagy a ket supportot lecserelik uj arcokra
most epp nem jut eszembe mas, majd egy game utan meg lehet postolom a gondolataim :s
ja meg zuhanyzas kozben valami ilyesmire jutottam el a nyugati dreamteamemmel kapcsolatban:
ee
rtz
s4
zai
aui
ha nyerni is akarnak, akkor eet le lehet cserelni qojqvara vagy bulldogra talan
This post was edited by noobok_vagytok on Jul 23 2014 05:56am