Quote (XxPiTyUkAxX @ 4 Jan 2017 14:19)
pont ilyen helyzetben vagyok
tegnap, tegnap előtt rám írt, hogy szeret, meg hiányzom neki, meg velem akar lenni, etc (mert most mo-n van, miota összevesztünk)
majd ma reggel írt egy üzenetet, teljesen közömbös stílusban, hogy hát ő igényelt egy másik lakást, kapott is és elköltözik
gondolom csak addig hülyített amíg nem volt biztos lakása
olyan szintó csalodottság és fájdalom van bennem amit még nem éreztem
nálam kicsit más a történet, tök lazán kezdtük, aztán több lett belőle, a probléma dióhéjban annyi, hogy nehéz olyan embert szeretni, aki magát sem szereti
a csaj néha szokott kolazni, az elejen azt hittem egy evben 3-5 alkalom, aztan, hogy havonta, tegnap viszont rájöttem, hogy ez kb napi szintű történet, nem fogom vegignezni ahogy egy roncsot csinal magabol mellettem
raadasul at is baszott, mert en ezt nem hoztam fel neki, viszont O fogadkozott tavaly, hogy meg volt neki valami maradek, azt toljuk el szilveszterkor es legalabb elfogyott, o tobbet nem vesz
nem en kertem szamon, o hozta ezt fel, aztan tegnap felmentem hozza, meg mig csinalt egy teat megtalaltam az asztalan a szokasos helyen becsomagolva kb 1 havi ellatmanyt
tegnap ota azon porgok, hogy mikor szakitok vele, felhozzam-e, hogy miert, vagy csak siman szakitsak
ha felhozom, sirni es fogadkozni fog, de folytatni akkor sem fogom, szoval nem tudom mi ertelme lenne