Quote (Bendeguz @ Jul 4 2012 09:27am)
Tegnap 9845298583 fok van, elindulunk a strandra, szanaszet eget a nap mar majdnem felgyulladtunk, beerunk a strandra tiszta felhos lesz az eg a napot kb nem is latni es elkezd fujni a szel. ok
Nembaj, majd este jot bulizunk ha mar ez nem jott ossze, 8 fele elkezd szakadni az esö, mindegy, akkor is elindultunk u-bahn megalloban 4 fullreszeg kozepkoru szerb elkezd fenyegetni kessel, hogy adjuk oda a penzunket kulonben rosszul jarunk.
Faszan elment a kedvem az elettol is...:d
amúgy én kajak elgondolkodtam a múltkor rajta, hogy a faszért megyünk strandra?! Mármint ebben a 40 fokban....Kibaszott meleg van, 19 ember jut egy négyzetméterre, ha bemész a vízbe akkor kb fázol mert vizes leszel és a víz fölött fúj a szél mintállat, ezért nem tudsz sokat bent lenni de ha kimész akkor 14 másodperc alatt csontszáraz leszel és onnantól kezdve csak iszonyat szenvedés a melegben mire rászánod magad h menj megint a vízbe. Bekentem magam 4x(!!) mindig megvártam mig megszárad mielőtt bementem vízbe és a vállam, a hátam teteje és a mellkasom ígyis szarrá égett. Odafele 51fok volt a kibaszott vonaton azért döglöttünk meg, visszafele meg annyian voltak a vonaton, h a következő megállóban(velencefürdő) SENKI nem tudott felszállni úgy tele volt
És akkor azt már nem is említem, hogy bár a strand ingyenes, odavissza a diákjegy 900 ft
Szóvla én megfogadtam, hogy ezentúl csak kocsival megyek strandra, és úgy, hogy délután 4-5re, és mondjuke ste 10ig, mert akkor is GECI meleg van de nincs 14 millió ember és 40 fok csak 31.