d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Magyar > Official Path Of Exile Topic
Prev1310431053106310731083310Next
Add Reply New Topic New Poll
Member
Gold: 0.00
Warn: 30%
Jun 14 2020 03:57am
Quote (bazdmegmarnemtudom @ Jun 14 2020 11:48am)
1: a miner azert visz minden jol, mert op
2: nem gyalazas, ez 1 kibaszott teny, nem kell ezen megsertodni.
ha 1:1ben copyzol 1 buildet, akkor hol a cwdt? mi ez a botranyos flask setup? miert van osszevissza chaos/poison dmgd? a ketto nem igazan mukodik egyutt, foleg nem a jelenlegi gearreddel. a guide szerint neked passivebol kell a resistedet maxolni? kibaszottul ketlem
TR 1 eros skill, akar SSFre is viable, de nagyon sokminden hianyzik, hogy normalisan mukodjon.

kar hogy taunt totemhez 124214214^321321321 str kell. mar a 92t is sokallja. az elso feher mob fogja agyonverni a totemet.

nem az a gyalázás amit leírsz, hanem az ahogyan leírod. nem tehetek róla hogy 1eseknek itt annyira szar az élete hogy ha valamiben jók akkor abban folyamatosan éreztetni kell a felsőbbrendűségüket és nem bírják megállni hogy ne tegyék ezt amikor megfogalmazzák a postot (nem mindegy hogy azt írod hogy "ez egy vicc", vagy hogy "ennyi élet nem elég". vagy hogy csak leírod hogy a lng damage nem hat a spellre, anélkül hogy odatennéd elé hogy LÁTSZIK MEKKORA HOMÁLY VAN NÁLAD)

az 1:1 copy az csak a minerre vonatkozik, a toxic rainre nincsen speedrun build ott csak 1 advanced buildet találtam ami alapján a skilleket csináltam. és nyilván nincsen 20 exem a teljes buildre ezért kénytelen voltam önmagamtól kitalálni a dolgokat. kurvára sajnálom hogy próbálkozok, a retkes kibaszott kurva anyámat basszam szájba nem?

ez a postod is kőkemény gyalázás btw, mert nem írod le hogy konkrétan mi a baj a dolgokkal, csak azt hogy EZ IS SZAR, EZ IS GYALÁZATOS, blablabla. de igazából leszarom, gondolom még sosem csináltál ilyen karit és jól esik hogy ugathatsz de konkrét dolgokat nem mondasz

This post was edited by 25centis on Jun 14 2020 03:58am
Member
Gold: 17,767.00
Jun 14 2020 03:58am
Quote (25centis @ 14 Jun 2020 11:50)
kek, hát kurvára azthittem hogy spell damaget castoltam és amikor megnéztem most se tűnt fel. tudom hogy a sima lng dmg nem számít spellnek, csak akkor benéztem

a faszom se fog higgadtan válaszolni ha már az alap postban cigánykodás van, meglehet fogalmazni normálisan is 1 postot úgy hogy ne triggerelje a másikat, olyan szavak nélkül hogy "ez 1 vicc" vagy hogy "homály van nálad"

annak hagyomaya van h itt taszilowt baszogatja mindenki, ot lehet anyazni akkor is ha nincs igazad

a tobbieket nem erdemes, parasztlazadas lesz
Member
Jun 14 2020 03:59am
Quote (SteelMeetsSteel @ Jun 14 2020 11:58am)
annak hagyomaya van h itt taszilowt baszogatja mindenki, ot lehet anyazni akkor is ha nincs igazad

a tobbieket nem erdemes, parasztlazadas lesz

jó, akkor ha valaki más itt elküld a kurva anyámba azért mert most kezdtem a játékot akkor csak szépen meghunyászkodok és megköszönöm neki sőt donolok egy kis fgt is és felajánlom neki az anyámat is megkúrásra
Member
Gold: 6,352.66
Jun 14 2020 04:03am
Quote (25centis @ 14 Jun 2020 11:57)
nem az a gyalázás amit leírsz, hanem az ahogyan leírod. nem tehetek róla hogy 1eseknek itt annyira szar az élete hogy ha valamiben jók akkor abban folyamatosan éreztetni kell a felsőbbrendűségüket és nem bírják megállni hogy ne tegyék ezt amikor megfogalmazzák a postot (nem mindegy hogy azt írod hogy "ez egy vicc", vagy hogy "ennyi élet nem elég". vagy hogy csak leírod hogy a lng damage nem hat a spellre, anélkül hogy odatennéd elé hogy LÁTSZIK MEKKORA HOMÁLY VAN NÁLAD)

az 1:1 copy az csak a minerre vonatkozik, a toxic rainre nincsen speedrun build ott csak 1 advanced buildet találtam ami alapján a skilleket csináltam. és nyilván nincsen 20 exem a teljes buildre ezért kénytelen voltam önmagamtól kitalálni a dolgokat. kurvára sajnálom hogy próbálkozok, a retkes kibaszott kurva anyámat basszam szájba nem?

ez a postod is kőkemény gyalázás btw, mert nem írod le hogy konkrétan mi a baj a dolgokkal, csak azt hogy EZ IS SZAR, EZ IS GYALÁZATOS, blablabla. de igazából leszarom, gondolom még sosem csináltál ilyen karit és jól esik hogy ugathatsz de konkrét dolgokat nem mondasz

akkor sertodj meg, nekem 8.
azert nem irom le mi a baj, mert bele se fer 1 postba. orakig tartana tbh
normalis SSF guideot nezzel, ami nem rendez le mindent 3 mondatban.
lehetoleg olyat, ahol sok a pozitiv comment.
az se baj, ha 3.9 vagy 3.10 guide
ahhoz, hogy te magadtol alkoss jol mukodo buildet, ahhoz jatszanod kell meg parszaz (de inkabb parezer) orat
meg en is beleszaladok szar dolgokba, pedig felhuztam vagy 100 karit mapig, open beta ota jatszom, es van jopar ezer jatszott oram.

This post was edited by bazdmegmarnemtudom on Jun 14 2020 04:04am
Member
Gold: 39,210.00
Jun 14 2020 04:08am
https://www.pathofexile.com/forum/view-thread/1147951
itt van 1 pl

szerintem érdemes olyan karakterrel indulnod, amiben viszonylag egyszerüen érthető, mi ami előreviszi a builded.
A mine skillek szerintem nem teljesen tartoznak ebbe a körbe

egyszerü spellcaster, több spell dmg -> több sebzés; és nincs ilyen több szinten keresztül konvertált dmg stb, ami vagy segiti a builded vagy nem

This post was edited by qkatz on Jun 14 2020 04:08am
Member
Jun 14 2020 04:11am
Quote (bazdmegmarnemtudom @ Jun 14 2020 12:03pm)
ahhoz, hogy te magadtol alkoss jol mukodo buildet, ahhoz jatszanod kell meg parszaz (de inkabb parezer) orat
meg en is beleszaladok szar dolgokba, pedig felhuztam vagy 100 karit mapig, open beta ota jatszom, es van jopar ezer jatszott oram.

>orakig tartana

nincs összevissza poison és chaos dmg, 2 skill node van ami posionös de azokra se amiatt raktam hanem az over time meg chaos meg bow dmg miatt
flaskokkal nemtudom mi a bajod, bubbling az szerintem alap, bleed és freeze removalt csak így találtam és nemvolt kedvem tovább baszakodni a rollolással. onslaughtos flask is azért van bent mert amig eljutok az endgame kontentig jol jön a movespeed
cwdt + micsoda?

azt is elárulom hogy ezt a karit low effort 6-7 óra alatt húztam fel csak hogy kipróbáljam hogy működik-e, nem ez az életem kibaszott műve szóval nyilván nem lesz tökéletes, sőt, csomó dolog azért szar rajta mert kvázi leszartam (főleg hogy liga vége van és úgyis megy a kukába a faszba az egész 3 nap múlva). és amúgy így is teljesen jól működik azt leszámítva hogy kevés a life a gearen, nyilván nemfogok vele endgame bossokat ölni de nemis az a célja csak az hogy tudjak vele farmolni ligastart elején. szóval ezeket figyelembevéve bármi jellegű leugatás teljesen fölösleges szerintem

This post was edited by 25centis on Jun 14 2020 04:17am
Member
Jun 14 2020 04:15am
Quote (qkatz @ Jun 14 2020 12:08pm)
https://www.pathofexile.com/forum/view-thread/1147951
itt van 1 pl

szerintem érdemes olyan karakterrel indulnod, amiben viszonylag egyszerüen érthető, mi ami előreviszi a builded.
A mine skillek szerintem nem teljesen tartoznak ebbe a körbe

egyszerü spellcaster, több spell dmg -> több sebzés; és nincs ilyen több szinten keresztül konvertált dmg stb, ami vagy segiti a builded vagy nem

tudom hogy vannak ilyen buildek ty, de nem akarok ilyen teljesen előre megcsinált out of the box dolgot se mert nekem kicsit megöli a kreativitást és a funt is. inkább elbaszom kicsit aztán hozzászokok hogy itt 1-2 poenáci legyaláz miatta

This post was edited by 25centis on Jun 14 2020 04:15am
Member
Jun 14 2020 04:20am
Quote (bazdmegmarnemtudom @ Jun 14 2020 12:03pm)

amugy nem sertödtem meg, semmilyen hard feelingem nincsen az irányodban csak nyilván a válaszom 1 postra tükrözni fogja az eredeti postnak a stílusát. nem vagyok ilyen tassassin tier csicskagyerek aki kedvesen válaszolgat órákig akkoris amikor azt feszegetik hogy az édesanyja valószínűleg kutyákkal hál
Member
Gold: 6,352.66
Jun 14 2020 04:27am
Quote (25centis @ 14 Jun 2020 12:11)
>orakig tartana

nincs összevissza poison és chaos dmg, 2 skill node van ami posionös de azokra se amiatt raktam hanem az over time meg chaos meg bow dmg miatt
flaskokkal nemtudom mi a bajod, bubbling az szerintem alap, bleed és freeze removalt csak így találtam és nemvolt kedvem tovább baszakodni a rollolással
cwdt + micsoda?

azt is elárulom hogy ezt a karit low effort 6-7 óra alatt húztam fel csak hogy kipróbáljam hogy működik-e, nem ez az életem kibaszott műve szóval nyilván nem lesz tökéletes, sőt, csomó dolog azért szar rajta mert kvázi leszartam (főleg hogy liga vége van és úgyis megy a kukába a faszba az egész 3 nap múlva). és amúgy így is teljesen jól működik azt leszámítva hogy kevés a life a gearen, nyilván nemfogok vele endgame bossokat ölni de nemis az a célja csak az hogy tudjak vele farmolni ligastart elején. szóval ezeket figyelembevéve bármi jellegű leugatás teljesen fölösleges szerintem

flask azert szar, mert egyik flasked lv36
egyiken nincs suffix, masikon nincs prefix
quicksilvered total random statos
silver full instant npc
manaflasktol valahogy szabadulni kene
nincs curse immune flasked
cwtd+steelskin vagy esetleg immortal call (ahogy neked jobb)
4 linked van, farmolj 1 tabulat blood aquaductban, koznbe esni fog 123123 rare item, ami vagy alteration, vagy lehet vmi upgrade is
ha 6-7ora alatt felhuztad, akkor nem tudom mi a gond vele, az nem szar ido
amugy trickster jobb sztem toxic rainre

flask roll mar messze nem akkora problema, suffixeket konnyu ratenni menagerieben, tehat ha van 1 instant/bubbling flasked, a masik statot ra tudod craftolni, ezzel kurvasok alterationt lehet menteni.
de ugyanigy tudsz ra curseimmunet is tenni, ami elegge fontos mapokon. ha eppencsak megvan a resisted, akkor 1 elemweakness mob faszan csinal a 75bol 50resisted, maris dupla akkor dmgt kaptal
Member
Jun 14 2020 04:42am
Quote (bazdmegmarnemtudom @ Jun 14 2020 12:27pm)
flask azert szar, mert egyik flasked lv36
egyiken nincs suffix, masikon nincs prefix
quicksilvered total random statos
silver full instant npc
manaflasktol valahogy szabadulni kene
nincs curse immune flasked
cwtd+steelskin vagy esetleg immortal call (ahogy neked jobb)
4 linked van, farmolj 1 tabulat blood aquaductban, koznbe esni fog 123123 rare item, ami vagy alteration, vagy lehet vmi upgrade is
ha 6-7ora alatt felhuztad, akkor nem tudom mi a gond vele, az nem szar ido
amugy trickster jobb sztem toxic rainre

flask roll mar messze nem akkora problema, suffixeket konnyu ratenni menagerieben, tehat ha van 1 instant/bubbling flasked, a masik statot ra tudod craftolni, ezzel kurvasok alterationt lehet menteni.
de ugyanigy tudsz ra curseimmunet is tenni, ami elegge fontos mapokon. ha eppencsak megvan a resisted, akkor 1 elemweakness mob faszan csinal a 75bol 50resisted, maris dupla akkor dmgt kaptal

ja hát a flask issue az részben betudható annak hogy lusta voltam mivel úgyis kuka az egész soon. azt nem vágtam hogy easyben rálehet craftolni flaskra dolgokat meg azt se hogy a curse immun ennyire fontos ty (mondjuk a top speedrunner gyerek aztmondta hogy bleeding meg freeze kell csak mapokra de nyilván ő teljesen más szinteken mozog mint én).

ezt a steelskint valszleg berakom majd, 2-3 skillpontért 600 damage absorbed annyira nem szar

szerintem sem annyira szar idő ezért is triggerel kicsit ez a harsh fikázás, főleg hogy tényleg teljesen low effort first try ez a karakter és ráadásul skill treet leszámítva (és még azis csak semi related mert toxic rain+herald of agony build és HoA-t nemis scalelem szal eztis vmennyire customizaltam) nemvolt hozzá helpem nagyon, és azon kívül hogy néha insta megdöglök teljesen jól működik. de arra már választ kaptam hogy teljesen normális hogy instant megdöglök ilyen setuppal szóval minden okj

azér csináltam deadeyet mert speedrunban az szokott a top helyeken lenni, de sajnos nem találtam jó videót róla csak leaderboardon láttam szal kb sötétben tapogatózok
Go Back To Magyar Topic List
Prev1310431053106310731083310Next
Add Reply New Topic New Poll