Quote (25centis @ 14 Jun 2020 12:11)
>orakig tartana
nincs összevissza poison és chaos dmg, 2 skill node van ami posionös de azokra se amiatt raktam hanem az over time meg chaos meg bow dmg miatt
flaskokkal nemtudom mi a bajod, bubbling az szerintem alap, bleed és freeze removalt csak így találtam és nemvolt kedvem tovább baszakodni a rollolással
cwdt + micsoda?
azt is elárulom hogy ezt a karit low effort 6-7 óra alatt húztam fel csak hogy kipróbáljam hogy működik-e, nem ez az életem kibaszott műve szóval nyilván nem lesz tökéletes, sőt, csomó dolog azért szar rajta mert kvázi leszartam (főleg hogy liga vége van és úgyis megy a kukába a faszba az egész 3 nap múlva). és amúgy így is teljesen jól működik azt leszámítva hogy kevés a life a gearen, nyilván nemfogok vele endgame bossokat ölni de nemis az a célja csak az hogy tudjak vele farmolni ligastart elején. szóval ezeket figyelembevéve bármi jellegű leugatás teljesen fölösleges szerintem
flask azert szar, mert egyik flasked lv36
egyiken nincs suffix, masikon nincs prefix
quicksilvered total random statos
silver full instant npc
manaflasktol valahogy szabadulni kene
nincs curse immune flasked
cwtd+steelskin vagy esetleg immortal call (ahogy neked jobb)
4 linked van, farmolj 1 tabulat blood aquaductban, koznbe esni fog 123123 rare item, ami vagy alteration, vagy lehet vmi upgrade is
ha 6-7ora alatt felhuztad, akkor nem tudom mi a gond vele, az nem szar ido
amugy trickster jobb sztem toxic rainre
flask roll mar messze nem akkora problema, suffixeket konnyu ratenni menagerieben, tehat ha van 1 instant/bubbling flasked, a masik statot ra tudod craftolni, ezzel kurvasok alterationt lehet menteni.
de ugyanigy tudsz ra curseimmunet is tenni, ami elegge fontos mapokon. ha eppencsak megvan a resisted, akkor 1 elemweakness mob faszan csinal a 75bol 50resisted, maris dupla akkor dmgt kaptal