Quote (bazdmegmarnemtudom @ Jun 14 2020 11:37am)
jonak ringen 60+hp, tobbi parton 80+ szamit
latszik hogy milyen homaly van nalad game szinten, megneztem a miner karit, ahol added dmgt craftoltal, ami spellre nem is mukodik.
nincs ezzel amugy gond, csak nem realis elvaras, hogy lv70en total 0 tudassal + szar gearrel kenyelmesen el tudjal jatszani, 1 amugy nagyon komplex es bonyolult jatekkal.
what? most ez eléggé selfown mert az konkrétan 1 az 1ben speedrun build és már mégis hogy ne számítana? ne kezdd a tasziloskodast pls ha eddig tudtál értelmesen írni, teljesen fölösleges most elkezdeni a gyalázásomat megint
es btw az a miner sajnos gecijol viszi a kontentet csak hányinger vele játszani
Quote (qkatz @ Jun 14 2020 11:34am)
+ amit mondanék, hogy lvl70 körül alap gear farmolására pl tolhatsz The Blood Aqueduct-ot (a9 kezdő zóna) gyorsan farmolható; + tabula cardot is dob.
ha mapozni akarsz mindenképp, t1 bőven elég a jelenlegi geareddel, onnan össze tudsz szedni viszonylag gyorsan ilyen 60+ life és 1 resist cuccosokat, a másikat meg rácraftolod.
A mapokat akár fehéren runolhatod, vagy csak blue-ként amig nagyon csuklassz 1 mob fingásától is
blood aquaductot szoktam farmolni lvl62-63ig
akkor az a bottom line hogy amíg megdöglök a mapokon addig farmoljak lowabb lvlt jobb gearért
Quote (bazdmegmarnemtudom @ Jun 14 2020 11:37am)
ne probalkozz 30 skill castolassal, mert amig allsz, addig is kapod befele a hiteket.
ebben a gameben nagyon nem jo 1 helyben allni, mobok 'beceloznak', es ha nem mozogsz folyamatosan, be is talal minden projectile.
1 totem lerakása = 30 skill?
This post was edited by 25centis on Jun 14 2020 03:42am