d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Magyar > Official Path Of Exile Topic
Prev1310231033104310531063310Next
Add Reply New Topic New Poll
Member
Gold: 0.00
Warn: 30%
Jun 13 2020 03:50pm
https://i.imgur.com/hO3XZx1.png

tessék bazdmeg, 15 pontot refundoltam és mindet life node-kra pakoltam, 3.1k hp a vége. ez a 600 hp 15 skillpontért biztosan nagyon megéri, tuti ez fog megmenteni a haláltól. mi a kurva anyámról beszélünk úgy mégis mr professzionalis jatekos?

az egyetlen hasznos info a postjaidból annyi hogy megnéztem hogy 1 str ad 5 életet, így mostmár tudom hogy megéri mondjuk egy 30 stres nodet berakni ha pont útba esik (de nyilván ez sem direktben segítség volt, hanem csak én következtettem ki)

es igy mar actually lehetseges ez a 3.7k hp ha strt is stackelek

This post was edited by 25centis on Jun 13 2020 04:18pm
Member
Gold: 29,432.31
Jun 13 2020 06:08pm
Quote (25centis @ 13 Jun 2020 22:35)
ilyen ligastarter shittier karikkal hanyas map lvlt tudtok clearelni elso-masodik nap? csinaltam 1 toxikus eso halottszemet es clear speed az eleg okj de ilyen lvl4es rare mapokon eleg sokszor van h bekapok 3 projectilet valahonnan egymasutan es instadead, lvl68 es 2500 hp. gondolom ha vennék ertelmesebb armorokat jobb evasion ratinggel akkor jobb lenne de ligastart elejen ugyse leszek tele dellaval hogy erre koltsek

Ahhoz nem értek hogy reset után mivel és milyen gyorsan lehet haladni, de act10ig valóban lehet 3-4K lifet osszehozni.
En 4,5kval jutottam el kitavaig de nem a gyorsasagra mentem hanem a tulelesre.
Nekem nyilván ssfhc miatt és mert nem vagyok pro (így elég sokat farmoltam 1-1 helyen) volt ilyen lassú hogy ekkora szinten értem a vegere:
https://gamerdvr.com/gamer/vtibor-hun/video/100545685

Így viszont simán mentek rip nélkül a t5-6 mapok megfelelo modokkal, aztán delveben valami low szinten a darkness megölt :D
Member
Gold: 17,767.00
Jun 13 2020 06:18pm
5 str ad 1 hpt, ne vegyel fel 30 stres nodeot hapeert

vannak str stackelos buildek amik errol szolnak de azok nem igazan SSF viablek

T5-6ra szerintem minden ertelmes builddel el lehet menni helybol SSFben is. Legyen max resisted(messze ez a legfontosabb), legyen hp minel tobb itemen es lehetoleg olyan buildet toljal ami nem a fegyvered alapjan sebez

amit patrik ir az extra skillekrol nagyon fontos, egy extre totem/trap/akarmilyen utility skill nagyon nagy kulonbseget tud adni, es azzal egyutt mar lehet hogy kevesebb dpsel es tobb hpval is jol fogsz haladni
Member
Gold: 39,210.00
Jun 14 2020 12:44am
csinaltam egy unalomüző walkot SSF-ben a napokban (friss start teljesen)
act10 elején 3k+ hp volt
ha minden gearen van minimalis life; az azért összejön nem tul nehezen

Ha felhuzom a fát lvl ~70ig, akkor meg 3,7k barmilyen gearcsere nélkül
https://pastebin.com/ysS51XRb
Member
Gold: 6,352.66
Jun 14 2020 01:09am
Quote (25centis @ 13 Jun 2020 23:50)
https://i.imgur.com/hO3XZx1.png

tessék bazdmeg, 15 pontot refundoltam és mindet life node-kra pakoltam, 3.1k hp a vége. ez a 600 hp 15 skillpontért biztosan nagyon megéri, tuti ez fog megmenteni a haláltól. mi a kurva anyámról beszélünk úgy mégis mr professzionalis jatekos?

az egyetlen hasznos info a postjaidból annyi hogy megnéztem hogy 1 str ad 5 életet, így mostmár tudom hogy megéri mondjuk egy 30 stres nodet berakni ha pont útba esik (de nyilván ez sem direktben segítség volt, hanem csak én következtettem ki)

es igy mar actually lehetseges ez a 3.7k hp ha strt is stackelek

itemjeiden nincs akkor eleg hp. str nem igazan eri meg
3.1k mar nem veszelyesen keves, de miutan az evasion buildeden nincs eleg dodge/block/evasion, igy egyertelmu, hogy eleg surun fogsz meghalni, ez ilyen.
eva/dodge akkor jo, ha van mondjuk 30k evad + 60/60+ dodge/spelldodogeod.
proj aoe overlap eleg veszelyes alapbol
rangerkent eleg nehez sok hpt osszevakarni
Member
Jun 14 2020 03:08am
https://www.pathofexile.com/account/view-profile/mesmate/characters/characterName=nyilasgeciketto

ezek voltak a legjobb itemek kb amiket találtam, helmet lelehetne cserélni valami lifeosra de eleg jol jön a mana amit ad mert a manám 90%-a reserved a herald of agony, blasphemy meg flesh and stone miatt

strt eléggé benéztem akkor, kösz hogy szóltatok mielőtt kihúztam volna a 30stres nodeokatXD

vegigneztem az összes skillt hogy mi segítene még a builden, de trapeket meg totemeket azokat kvazi ignoraltam közben fejben. majd bealdozok dpsből 1 kicsit es rakok többet lifera es keresek valami totemet vagy trapet ami segit a dpsben (igazabol 1 jobb bow segitene a legtöbbet de az eléggé rng). meg valszleg egy cast on damage taken+molten shell v steel skin is segitene. meg gondolom nemi skill is hogy ne talaljanak el annyiszor. igazabol ugy szoktam legkevesbe megdögleni ha withering steppel berohanok a mobok köze es akkor a blind miatt nem annyira szoktak megütni vagy ha besmokemineolok akkor meg megkevesbe

meg akkor a leirtak alapjan igy kb üzletelni fogok vele hogy igyis ugyis megdöglök ilyen lofasz itemekkel ha nem jatszok extra ovatosan

ja meg az onslaughtos flasket is lecserelhetnem granitera? nemtom mennyit segitene

This post was edited by 25centis on Jun 14 2020 03:23am
Member
Gold: 39,210.00
Jun 14 2020 03:16am
This profile tab has been set to private, or you lack the permissions to view it.
Member
Jun 14 2020 03:20am
Quote (qkatz @ Jun 14 2020 11:16am)
This profile tab has been set to private, or you lack the permissions to view it.

most
Member
Gold: 6,352.66
Jun 14 2020 03:21am
Quote (25centis @ 14 Jun 2020 11:08)
https://www.pathofexile.com/account/view-profile/mesmate/characters/characterName=nyilasgeciketto

ezek voltak a legjobb itemek kb amiket találtam, helmet lelehetne cserélni valami lifeosra de eleg jol jön a mana amit ad mert a manám 90%-a reserved a herald of agony, blasphemy meg flesh and stone miatt

strt eléggé benéztem akkor, kösz hogy szóltatok mielőtt kihúztam volna a 30stres nodeokatXD

vegigneztem az összes skillt hogy mi segítene még a builden, de trapeket meg totemeket azokat kvazi ignoraltam közben fejben. majd bealdozok dpsből 1 kicsit es rakok többet lifera es keresek valami totemet vagy trapet ami segit a dpsben (igazabol 1 jobb bow segitene a legtöbbet de az eléggé rng). meg valszleg egy cast on damage taken+molten shell vagy steel skin is segitene. meg gondolom nemi skill is hogy ne talaljanak el annyiszor. igazabol ugy szoktam legkevesbe megdögleni ha withering steppel berohanok a mobok köze es akkor a blind miatt nem annyira szoktak megütni vagy ha besmokemineolok akkor meg megkevesbe

meg akkor a leirtak alapjan igy kb üzletelni fogok vele hogy igyis ugyis megdöglök ilyen lofasz itemekkel ha nem jatszok extra ovatosan

ja meg az onslaughtos flasket is lecserelhetnem granitera? nemtom mennyit segitene

private a profilod, igy ebbol semmit se latunk.
cwdt setup elegge fontos, de mivel ~0armourod van, ezert molten shell nem a legjobb, inkabb talan steelskin.
granite jo lenne, de acrobatics miatt csak a felet kapod meg, az meg nagyon halovany. raadsaul cirka 0% armour increased van. granite sokkal jobban mukodik melee (marauder/duelist) kariknal, akik jellemzoen a tree bal oldalan jarkalnak, ahol par nodeon van %armour. +esetleges ascendancybol is van armour, etc
onslaughtra van masik 12321321 source, nem igazan jo flask
jade/quartz flask elobb ment meg

https://pathofexile.gamepedia.com/Witchfire_Brew > blasphemy
aztan inkabb hasznalj malevolence, mint dps aura
hoag poisonra kell, de te perpillanat sztem inkabb TR chaos dotjaval olsz, nem poisonnal

This post was edited by bazdmegmarnemtudom on Jun 14 2020 03:27am
Member
Jun 14 2020 03:24am
Quote (bazdmegmarnemtudom @ Jun 14 2020 11:21am)
private a profilod, igy ebbol semmit se latunk.
cwdt setup elegge fontos, de mivel ~0armourod van, ezert molten shell nem a legjobb, inkabb talan steelskin.
granite jo lenne, de acrobatics miatt csak a felet kapod meg, az meg nagyon halovany. raadsaul cirka 0% armour increased van. granite sokkal jobban mukodik melee (marauder/duelist) kariknal, akik jellemzoen a tree bal oldalan jarkalnak, ahol par nodeon van %armour. +esetleges ascendancybol is van armour, etc
onslaughtra van masik 12321321 source, nem igazan jo flask
jade/quartz flask elobb ment meg

NEMIS PRIVAT MIROL BESZELSZ

ja molten shellt most néztem meg pont hogy nem működik

mondjuk ez a steelskin is olyan hogy 92 str kell 500 damage absorbhoz, eléggé meh

This post was edited by 25centis on Jun 14 2020 03:26am
Go Back To Magyar Topic List
Prev1310231033104310531063310Next
Add Reply New Topic New Poll