Quote (25centis @ 14 Jun 2020 11:08)
https://www.pathofexile.com/account/view-profile/mesmate/characters/characterName=nyilasgecikettoezek voltak a legjobb itemek kb amiket találtam, helmet lelehetne cserélni valami lifeosra de eleg jol jön a mana amit ad mert a manám 90%-a reserved a herald of agony, blasphemy meg flesh and stone miatt
strt eléggé benéztem akkor, kösz hogy szóltatok mielőtt kihúztam volna a 30stres nodeokatXD
vegigneztem az összes skillt hogy mi segítene még a builden, de trapeket meg totemeket azokat kvazi ignoraltam közben fejben. majd bealdozok dpsből 1 kicsit es rakok többet lifera es keresek valami totemet vagy trapet ami segit a dpsben (igazabol 1 jobb bow segitene a legtöbbet de az eléggé rng). meg valszleg egy cast on damage taken+molten shell vagy steel skin is segitene. meg gondolom nemi skill is hogy ne talaljanak el annyiszor. igazabol ugy szoktam legkevesbe megdögleni ha withering steppel berohanok a mobok köze es akkor a blind miatt nem annyira szoktak megütni vagy ha besmokemineolok akkor meg megkevesbe
meg akkor a leirtak alapjan igy kb üzletelni fogok vele hogy igyis ugyis megdöglök ilyen lofasz itemekkel ha nem jatszok extra ovatosan
ja meg az onslaughtos flasket is lecserelhetnem granitera? nemtom mennyit segitene
private a profilod, igy ebbol semmit se latunk.
cwdt setup elegge fontos, de mivel ~0armourod van, ezert molten shell nem a legjobb, inkabb talan steelskin.
granite jo lenne, de acrobatics miatt csak a felet kapod meg, az meg nagyon halovany. raadsaul cirka 0% armour increased van. granite sokkal jobban mukodik melee (marauder/duelist) kariknal, akik jellemzoen a tree bal oldalan jarkalnak, ahol par nodeon van %armour. +esetleges ascendancybol is van armour, etc
onslaughtra van masik 12321321 source, nem igazan jo flask
jade/quartz flask elobb ment meg
https://pathofexile.gamepedia.com/Witchfire_Brew > blasphemy
aztan inkabb hasznalj malevolence, mint dps aura
hoag poisonra kell, de te perpillanat sztem inkabb TR chaos dotjaval olsz, nem poisonnal
This post was edited by bazdmegmarnemtudom on Jun 14 2020 03:27am