Quote (Taszilo.^ @ Jun 13 2020 11:31pm)
feltetted a kerdest, hogy miert halsz meg 2,5k hp-val es nem tetszett az a valasz, hogy keves a 2.5k hp, a problema az on keszulekeben van
miutan veszem a faradtsagot hogy csinaljak neked egy tree-t es a 0 hozzaerteseddel lefikazod, persze hogy elkuldelek az anyadba (fyi 1 pontert 1% life regen es 20 str rangernek kurva jo mert sehonnan nem kap str-t)
olvasd vissza az elmult 1200 oldalt es akkor rajossz, hogy nem az agyunkat jatsszuk, hanem friendly banter
de ne aggodj, megigerem hogy nem fogok tobbet segiteni
az alapprobléma ott kezdődik hogy nem azt kérdeztem hogy miért halok meg 2.5k hpval, hanem azt hogy ti ligastart leges legelején selffoundban hanyas map lvlig szoktatok eljutni
a tree amit én csináltam is 95%ban build alapján van, szóval amikor leírod hogy "nagyon sok mindent változtatnál, de amúgy még nem volt ilyen karid", akkor max röhögni tudok a postodon. főleg hogy le se írod hogy hol és miért szar a build, csak beraksz 1 random szart amivel egyébként ugyanugy nem lenne 3.7k hpm
az elmult 1200 oldalt olvasva én azt látom hogy te a legtöbb embert itt kvázi triggereled a stílusoddal és leginkább ignorálnak
nem is kell segíteni ty
This post was edited by 25centis on Jun 13 2020 03:45pm