Quote (Anarkin @ Jan 22 2022 04:12pm)
pár hónapja még arra is elájultál hogy máshogy castolhatnak az emberek, ill. hogy merik megváltoztatni a vipereket
innen jött a ded game meme...
most meg itt egy nagyobb patch kvázi mint 1.10 és te vagy a legboldogabb
szóval azért van alapja annak, amit a srác mond :D
Ezekkel a változásokkal, amiket a patch noteban látsz, általánosságban nem lesz könnyebb a játék, nem csináltak még OP-bb buildeket, viszont a meglévő jó buildek mellett olyan buildeket tettek használhatóvá, amivel eddig eszembe se jutott, hogy végigtoljam a játékot (pl. martial arts sin).
Talán egyetlen kivétel az Insight bow. Szerintem SP-ben ez mocskosul OP lesz, kb. mint a Spirit sword + pala shield combo hammerdinre. Kirakod early nightmare, és végigmész vele Hell Baalig. Semmi másra nincs szükség.
Visszatérve a buildekre. Ha megnézed a D2 történelmét, mindig változtak a buildek. Pont ezért szerettem minden patchel játszani. WW-barb soha nem lesz már olyan jó, mint 1.00-ban, amazon sosem lesz olyan OP, mint 1.09-ben.
Szóval nekem a build diversity résszel nincs bajom, ha ésszel csinálják, nem pedig úgy, mint a modderek.
Én most úgy látom, hogy a Blizz ésszel nyúlt a ezekhez a dolgokhoz, de ha tévednék, PTR-ben úgyis kiderül.
Amikről te beszélsz:
Amikor bejelentették a quick castot, nem örültem, mert tartottam attól, hogy felborítja a játékmenetet. Azóta kiderült, hogy kb. annyi történt, hogy egér nélkül, hotkeyekkel tudok BOzni. Nem marad alattad aura, miközben telézel stb., szóval ez így jó.
ELMONDHATJUK, HOGY FELESLEGESEN AGGÓDTAMAmit a viperekkel csináltak, szerintem továbbra is egy elbaszott nerf, amivel jelentősen könnyítettek a játékon. És azóta a Dest Key ér a legkevesebbet, mert HC-ban bármelyik idióta runolhatja Nilát ezentúl - így az első torchok is jóval kevesebbet fognak majd érni resetkor.
És vannak az extrém dolgok, amiket továbbra is egyértelműen ellenzek, mint pl. a personal loot meg a többi D3, PoE-related dolog, mert ezeknek semmi köze a D2-höz.
Quote (bazdmegmarnemtudom @ Jan 22 2022 04:31pm)
megint joey a rossz ahogy latom
Igen. Majd mindjárt jön az, hogy nem tudok olvasni.
This post was edited by -joey- on Jan 22 2022 09:47am