Quote (beni @ Aug 10 2015 10:28am)
Minek neked 2 milliós fizetés akkor, ha csak ülnél a disznóól mellett egész életedben? Bőven elég a 120 ezer forint, amiből veszek kólát, wow előfizetést, meg netet.
miért patanik el az agyad egyből?
nem azt mondtam 2 millió kell, hanem ha annyi lenne is szarnék rá
200k nekem már bőven elég
nem tudom milyen disznóólról beszélsz, sose voltak malacaink (:XD)
kólát nem ittam május óta, a wow előfizetésről meg a netről mondjuk nem fogok lemondani
és arra kell hogy egyedül egy 27nm lakásban békésen eléldegéljek kitudjak fizetni mindent és ne kelljen ilyen szánalmas akciós ujságokat bujnom hogy mi hol olcsóbb hanem ha tetszik vmi vagy megennek vmit akkor fogom azt megveszem.. kibaszottul utálom számolgatni a forintokat
+havi 1-2 rosszlány beleférjen a keretbe a rezsi meg egyéb kiadások mellé haha
faszom az utazásba voltunk egyszer spanyolországban azt mi van ott is ugyanugy ott a sok nyomorult a másikfele meg a sok szalmakalapos nyomorult turista akik ott csodalkoznak a kápolna tetejébe épített 500kg aranyon de arról nem szól senki hány ember vérének kellett kifolynia ahhoz hogy a kurva istennek a sok szerepjátszó fagóta ezzel tisztelegjen a szaros vallásával
szánalom
mindenki próbálja eladni a szarát 4234324 ezerér a sok fogyatékosnak akik még meg is veszik
hányadék az egész
mondjuk úgy lehet elmennék szép helyekre hogy a kibaszott emberektől távol vmi erdős részre ahol foik a patak és megyek a kutyámmal és jól elvagyunk de ezt is lehet itthon is csak nem olyan nagyon exkluziv helyeken :xd +atm nincs is kutyám meg ja, panel ahol nem tartanek nagyobb testu kutyat
van akinek ez jon be hogy utazgat van akinek nem
why are u mad
telefosom az utazást