Quote (Liliomtipro @ Jan 23 2013 12:04am)
Itemeket nagyon alaposan tanulmányozd mert ahány gém annyi item... kevés olyan hero van aminek mindig ugyanaz kell.
Ingame valahogy be lehet allitani a skilled és ha megnyitod a shopot még ajánlani is fogja hogy mit érdemes de persze az összeset úgysem fogod összeszedni így nem árt ha tisztában vagy vele hogy mit érdemes.
Jaja köszi, a learn opcióval átnéztem őket, és youtube-on is néztem pár videó guide-ot, de sajnos van, hogy szarokat veszek majd belejövök remélem.
Quote (ecneB @ Jan 23 2013 12:09am)
... hat ha te kezdokent 350-400 gpm-et osszehozol, akkor vagy nagyon szerencses (balanced) gamekbe kerultel es lepusholtatok a towereket, vagy dotara szuletettel, amit igen erosen ketlek.
lich-nek meg hiaba jo az ultija, nem ez a lenyege. alapbol kibaszott gyors a basic movespeed-e, van egy zero skillshotos single target nuke, ami slow-ol, es a manadat tudod fedezni a creepekbol. jo az ultija, de igazabol kurva egyszeruen (minimalis kommunikacioval) el lehet kerulni, ugy meg majd hogynem fabatkat sem er. itt a hangsuly a lane presence-n van, zero itemmel is ugyanolyan hasznos vagy, majdnem.
imadom ezt a nem szeretek supportolni dumat, btw. en imadok, de pl egy olyan embert az eletben nem supportolnek, aki a creepek 95%-t nem tudja normalis lane-n hozni, mert azt kar.. mindegy te dontod el, meg igazabol nem is erdekel, talalkoztam mar millio hasonlo emberrel.
Csak Dota2-ben vagyok kezdő, loloztam kb 2 évet kisebb kihagyásokkal (inb4 szart se ér), meg hont is kipróbáltam pár hét erejéig miután free lett. Igen tudom mi a support lényege/haszna a teamben, supportolni meg azért utálok mert nem tudok, mindig túl agresszívan játszok és azt se bírom ki, hogy ne lasthiteljek, és amint te is írtad, hogy utálsz szar játékost supportolni ez a másik, mivel itt is van gondolom valami matchmaking system, hogy a hasonló szintűeket rakják egybe, nem valószínű, hogy kifognék valaki olyat aki tudna carryzni.
Quote (ecneB @ Jan 23 2013 12:16am)
jatszottam vele hon-t anno, ennek ismereteben irtam, amit. remelem ezzel nem bantottam meg senkit..
alchemisttel csak normalis csapattal tudok jatszani, ha van normalis gankmate/support, amugy kb barmelyik standard lane duo kettebassza az egesz gamemet. :Đ
Na látod, akkor azt hiszem torturerrel voltam te meg pebbles és elég jó game is volt, meg HoN-ba is 1600 ratingre sikerült feljönnöm pedig ott se supportoltam.
De azért köszi a segítséget, ki fogom próbálni amiket mondtál.