d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Magyar > Nem Tudom Hogy Mondjam El
Prev1303132333443Next
Add Reply New Topic New Poll
Member
Gold: 11.00
Feb 25 2017 02:42am
Quote (ToldiSenior @ 25 Feb 2017 09:39)
Figyelj, úgy értem, nyilván baromi drága lenne a pesti olimpiai megnyitó- meg záróünnepségekre is a jegy de aki igazán akar, az kimehetne. A szegény többség pedig utána látná a megmaradó infrastruktúrát, megnézhetné akármikor, hol úszott Katinka a budapesti aranyért, hol nyerte Áron a kardvívó x-edik olimpiai aranyát, szerintem ez is óriási hajtóerő lenne a jövő magyar gyerekeinek - a jövendő magyar olimpiai aranyérmeseknek! Ezért hajrá Budapest! A lehető leghamarabb legyen olimpia! Itt!

"Miattatok most meg fog halni még pármillió magyar ember úgy, hogy sose lát olimpiát, max képernyőn."

Erre az érvedre reagáltam

Egyébként nem hiszem, hogy valaki azért elmenne évek múlva egy omladozó épületbe, hogy megnézze, ki hol mit nyert, de ez csak az én véleményem

This post was edited by chad05 on Feb 25 2017 02:43am
Member
Gold: 1.00
Feb 25 2017 02:43am
Quote (ToldiSenior @ 25 Feb 2017 10:39)
Figyelj, úgy értem, nyilván baromi drága lenne a pesti olimpiai megnyitó- meg záróünnepségekre is a jegy de aki igazán akar, az kimehetne. A szegény többség pedig utána látná a megmaradó infrastruktúrát, megnézhetné akármikor, hol úszott Katinka a budapesti aranyért, hol nyerte Áron a kardvívó x-edik olimpiai aranyát, szerintem ez is óriási hajtóerő lenne a jövő magyar gyerekeinek - a jövendő magyar olimpiai aranyérmeseknek! Ezért hajrá Budapest! A lehető leghamarabb legyen olimpia! Itt!

Nem számoltam utána, de megkockáztatom, hogy az olimpia árából mindenki elutazhatna valami olyan helyre, ahol ezek megtörténtek és még világot is látna. Mondjuk a saját szemével látná a hanyatló nyugat utcáit, ahol olyan hanyatlás van, hogy még szemétre sem telik.
Olyan csórók, hogy nincs eldobált szemét se. nem semmi.
Member
Gold: 2,280.00
Feb 25 2017 02:45am
Quote (sylke @ Feb 25 2017 09:39am)
miért mész katonának amugy?

Figyelj, részleteket nem írhatok, de kaptam egy olyan ajánlatot, ami miatt feladom a jelenlegi középiskolai angoltanárságot/osztályfőnökséget.

Ez a legjobb dolog, ami történhetett velem: itt havi nettó fix lóvét kapok az angol/német/francia nyelvvizsgáért. Itt kötelező mindennap egy órát sportolni. Itt kötelező rendszeresen eljárni lövészetre. Itt megvédhetem a határt. Itt biztosíthatom a magyarországi rendezvényeket. Itt jelentkezhetek külföldi missziókba, s ha elnyerem, aztán tényleg hülyére kereshetem magam, ha vállalom, hogy az életemet teszem kockára hazám és a népek szabadságáért.

Csak az jöjjön katonának, aki ilyet szeret :)
Member
Gold: 710.00
Feb 25 2017 02:48am
Quote (ToldiSenior @ 25 Feb 2017 10:45)
Figyelj, részleteket nem írhatok, de kaptam egy olyan ajánlatot, ami miatt feladom a jelenlegi középiskolai angoltanárságot/osztályfőnökséget.

Ez a legjobb dolog, ami történhetett velem: itt havi nettó fix lóvét kapok az angol/német/francia nyelvvizsgáért. Itt kötelező mindennap egy órát sportolni. Itt kötelező rendszeresen eljárni lövészetre. Itt megvédhetem a határt. Itt biztosíthatom a magyarországi rendezvényeket. Itt jelentkezhetek külföldi missziókba, s ha elnyerem, aztán tényleg hülyére kereshetem magam, ha vállalom, hogy az életemet teszem kockára hazám és a népek szabadságáért.

mitöl akarod pontosan megvédeni a határt
Member
Feb 25 2017 02:52am
Quote (ToldiSenior @ 25 Feb 2017 10:45)

A magyar honvédség tagjaként nem teszed kockára túlságosan az életedet külföldi misszión, maximum leeshetsz a lépcsőn vagy ilyesmi.
Vannak katona ismerősök és van, aki nem a hondvédség keretein belül ment ki.

Aki a magyar állomány tagja, az kint aktatologatáson kívül nem sok mindent csinál. Aki veszélyes küldetésekre megy magyarként, az zsoldosként van ott és nem magyar honvédként.
Persze fizetni kibaszott jól fizet mind a kettő. Sógorom volt kint a tűzszerész csapatban afganisztánban, na az veszélyes. Mesélte, hogy lehajolt a fegyverét újratölteni és két másodperc múlva a mögötte állót nyakon találták.
Ilyenben honvédként sosem fogsz részt venni.

This post was edited by CyberPunk666 on Feb 25 2017 02:52am
Member
Gold: 25,465.35
Feb 25 2017 02:52am
Quote (lacketto @ 25 Feb 2017 10:24)
nemtom, beszélgessünk masrol szerintem

http://www.youtube.com/watch?v=DA3lxJNSrm4

Ez kurva jo :)
Member
Gold: 5,302.77
Feb 25 2017 02:56am
Quote (CyberPunk666 @ Feb 25 2017 09:43am)
Nem számoltam utána, de megkockáztatom, hogy az olimpia árából mindenki elutazhatna valami olyan helyre, ahol ezek megtörténtek és még világot is látna. Mondjuk a saját szemével látná a hanyatló nyugat utcáit, ahol olyan hanyatlás van, hogy még szemétre sem telik.
Olyan csórók, hogy nincs eldobált szemét se. nem semmi.

Melyik hanyatló nyugati országról beszélünk? Elég sokat utazok, és pont azt látom, hogy egyre kevesebb a fehér ember, bevándorló ahova csak nézel, mindenhol koldulnak és nem véletlenül vannak tele forgalmasabb helyek rendőrökkel, katonákkal.
Member
Gold: 2,280.00
Feb 25 2017 02:58am
Quote (sylke @ Feb 25 2017 09:48am)
mitöl akarod pontosan megvédeni a határt

Figyelj, én militáns pro-keresztény és anti-mohamedán vagyok. Volt itt egy Szulejmán nevű gyilkos, aki 1526-ban (közvetve) megölte a magyar királyt, a kalocsai és az esztergomi érseket, a győri+pécsi+boszniai+csanádi+váradi püspököt, a magyar bárók és főnemesek kétharmadát, majd egy majd kétszáz éves korszakra konstans csatamezővé tette Magyarországot.

Előtte mi voltunk a németek és a franciák után a harmadik legnépesebb/leggazdagabb/katonailag harmadik legerősebb európai állam. Többen voltunk, mint az angolok, a spanyolok, a lengyelek. Fontosabbak és gazdagabbak is. 200 év non-stop keresztény-mohamedán vallásháború után süllyedtünk le azzá a kiirtott/kipusztított néppé, ami ma vagyunk.

Tőlük akarom megvédeni a határt. Das ist mein Kampf!
Member
Feb 25 2017 03:02am
Quote (-joey- @ 25 Feb 2017 10:56)
Melyik hanyatló nyugati országról beszélünk? Elég sokat utazok, és pont azt látom, hogy egyre kevesebb a fehér ember, bevándorló ahova csak nézel, mindenhol koldulnak és nem véletlenül vannak tele forgalmasabb helyek rendőrökkel, katonákkal.

tény és való, hogy a nagy bevándorlóáradat óta nem jártam arra, de például portugáliában elég sok néger volt, mégis rend volt és tisztaság.
Németország azért korábban is nagy célpontja volt a bevándorlásoknak, de ahol én jártam az ott is tiszta volt, nem tudom most milyen a helyzet.
Norvégiában meg szintén rend van és tisztaság.

Vannak kéregetők esetleg, meg hasonlók mindenhol, de valahogy mégsem szarban-hugyban fekszenek az aluljáróban.
tiszták a buszok (nem mellékesen jó állapotúak), az emberek norvégiában rámosolyognak a buszsofőrre, megkérdezik, hogy van(!)...
Member
Gold: 6,352.66
Feb 25 2017 03:04am
Quote (CyberPunk666 @ 25 Feb 2017 11:02)
tény és való, hogy a nagy bevándorlóáradat óta nem jártam arra, de például portugáliában elég sok néger volt, mégis rend volt és tisztaság.
Németország azért korábban is nagy célpontja volt a bevándorlásoknak, de ahol én jártam az ott is tiszta volt, nem tudom most milyen a helyzet.
Norvégiában meg szintén rend van és tisztaság.

Vannak kéregetők esetleg, meg hasonlók mindenhol, de valahogy mégsem szarban-hugyban fekszenek az aluljáróban.
tiszták a buszok (nem mellékesen jó állapotúak), az emberek norvégiában rámosolyognak a buszsofőrre, megkérdezik, hogy van(!)...

itthon meg ennel is udvariasabbak, es 'anyad hogy van?' kerdest teszik fel
Go Back To Magyar Topic List
Prev1303132333443Next
Add Reply New Topic New Poll