Quote (ToldiSenior @ 25 Feb 2017 10:45)
Figyelj, részleteket nem írhatok, de kaptam egy olyan ajánlatot, ami miatt feladom a jelenlegi középiskolai angoltanárságot/osztályfőnökséget.
Ez a legjobb dolog, ami történhetett velem: itt havi nettó fix lóvét kapok az angol/német/francia nyelvvizsgáért. Itt kötelező mindennap egy órát sportolni. Itt kötelező rendszeresen eljárni lövészetre. Itt megvédhetem a határt. Itt biztosíthatom a magyarországi rendezvényeket. Itt jelentkezhetek külföldi missziókba, s ha elnyerem, aztán tényleg hülyére kereshetem magam, ha vállalom, hogy az életemet teszem kockára hazám és a népek szabadságáért.
Csak az jöjjön katonának, aki ilyet szeret :)
A magyar honvédség tagjaként nem teszed kockára túlságosan az életedet külföldi misszión, maximum leeshetsz a lépcsőn vagy ilyesmi.
Vannak katona ismerősök és van, aki nem a hondvédség keretein belül ment ki.
Aki a magyar állomány tagja, az kint aktatologatáson kívül nem sok mindent csinál. Aki veszélyes küldetésekre megy magyarként, az zsoldosként van ott és nem magyar honvédként.
Persze fizetni kibaszott jól fizet mind a kettő. Sógorom volt kint a tűzszerész csapatban afganisztánban, na az veszélyes. Mesélte, hogy lehajolt a fegyverét újratölteni és két másodperc múlva a mögötte állót nyakon találták.
Ilyenben honvédként sosem fogsz részt venni.
This post was edited by CyberPunk666 on Feb 25 2017 02:52am