Quote (xGurke @ Jul 21 2014 11:07pm)
olyan is lesz
azt olvastam, hogy fontos neki a fény + megfelelő mennyiségű víz, x hőmérséklet, etc
de tököm tudja igazából
Quote (Saenchai @ Jul 21 2014 11:13pm)
http://24.media.tumblr.com/tumblr_mcya93yYSA1qm6av0o6_250.gif
Quote (RRC @ Jul 21 2014 11:08pm)
megnézem hogy termesztesz füvet úgy, hogy kibaszod a kertbe
Quote (CyberPunk666 @ Jul 21 2014 11:13pm)
ahha, nem.
itt mindenki azthiszi hogy fehér ponyva alatt kell termeszteni üvegházban ilyen olyan világítással meg lámpával meg páratartalommal mert ezt látták az amerikai filmekben, top lel. nemtudom az megfordult-e a fejetekben hogy az azért van hogy ne találja meg a rendőrség meg hogy a minőséget próbálják fokozni. egyesek csak kibasszák a kukoricamező közepére miután megnőtt a palánta, és onnantól nő magától. de ismerősöm is termesztett úgy 1 tőt hogy csak kiültette és amúgy nem foglalkozott vele max locsolta ha nagy szárazság volt, NEM ÉRTEM HOGY CSINÁLHATTA, HOGY ILYEN JÓ?!?! biztos varázsolt
ja de elfelejtettem hogy itt mindenki egy gecinagy szakértő szóval inkább elis hagyom a topicot
ja meg akkor azt sem értem hogy terem meg magától a VADkender a szabadban, ha csak üvegházban lehet termeszteni 5millió fizetett szakértő felügyeletével, és miért szokták kiírtani hogyha valahol találnak a szabadban ahelyett hogy NÉZNÉK EZT AZ ISTENI CSODÁT, HOGYAN TÖRTÉNHETETT VAJON?!?
This post was edited by BmA_BeMyAngel on Jul 21 2014 04:19pm