d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Magyar >
Poll > Miniszterelnök Topic > Nyár Végére
Prev1303132333435Next
Add Reply New Topic New Poll
  Guests cannot view or vote in polls. Please register or login.
Member
Gold: 95.00
Aug 30 2013 06:57am
Quote (josheide @ Aug 30 2013 02:54pm)
Megis miert ??

amiert 4 eve is:s
Member
Gold: 33,265.80
Aug 30 2013 07:01am
Quote (putincykavodka @ 30 Aug 2013 13:57)
amiert 4 eve is:s

4 eve a Fidesz programja racionalis volt. Ennek egyetlen reszet sem voltak kepesek veghez vinni.

Ha jo torvenyeket kene sorolnom, akkor a dohanyzas betiltasat a vonatokon illetve kocsmakban tudnam egyedul emliteni.

Tovabba ha tamogatod a Fideszt / Jobbikot, mert ugyis elmesz ebbol az orszagbol, akkor azon is gondolkodj el, hogy ezek a partok kilepnenek az EU-bol es akkor az emigralas is hirtelen sokkal nehezebbe valna.

Member
Gold: 343.00
Aug 30 2013 07:01am
+miért akarna változást az akinek így jó és nincs problémája
ha most jó akkor a változás lehet jó lenne de az is lehet rossz
tehát akkor már inkább maradjon ez mint egy bizonytalan vmi
Member
Gold: 0.00
Warn: 10%
Aug 30 2013 07:09am
Quote (Anarkin @ Aug 30 2013 12:46pm)
engem meggyőztél, megyünk sörözni?

nem tudom mi a wtfet tegyek most
Member
Gold: 343.00
Aug 30 2013 07:09am
Quote (Eoghan @ Aug 30 2013 01:09pm)
nem tudom mi a wtfet tegyek most

meny piheny le
Member
Gold: 95.00
Aug 30 2013 07:16am
Quote (josheide @ Aug 30 2013 03:01pm)
4 eve a Fidesz programja racionalis volt. Ennek egyetlen reszet sem voltak kepesek veghez vinni.

Ha jo torvenyeket kene sorolnom, akkor a dohanyzas betiltasat a vonatokon illetve kocsmakban tudnam egyedul emliteni.

Tovabba ha tamogatod a Fideszt / Jobbikot, mert ugyis elmesz ebbol az orszagbol, akkor azon is gondolkodj el, hogy ezek a partok kilepnenek az EU-bol es akkor az emigralas is hirtelen sokkal nehezebbe valna.

mar 4 evvel ezelott is megmondtam volna neked, hogy lesznek elegedetlen emberek azok kozott is, akik a fideszre szavaztak, most akkor en vagyok a joisten? amugy nem azert szavaznek rajuk, mert oket olyan jonak tartom, hanem ha mar sok rossz kozul kell valasztani megse vona gabor partjahoz tegyem az xet, aki ha rajta mulna kirobbantana a harmadik vilaghaborut

most szerintem meg mindig jobb, mint az atlag magyar, aki csak sir, hogy minden szar, de o maga meg arra is keptelen, hogy elmenjen szavazni arra, amit a legkevesbe rossznak lat

amugy engem nem sokban erint, mivel scajv egyhamar nem lesz eu tagallam, japan meg kb soha
Member
Gold: 2.00
Aug 30 2013 07:19am
Quote (putincykavodka @ 30 Aug 2013 15:16)
mar 4 evvel ezelott is megmondtam volna neked, hogy lesznek elegedetlen emberek azok kozott is, akik a fideszre szavaztak, most akkor en vagyok a joisten?  amugy nem azert szavaznek rajuk, mert oket olyan jonak tartom, hanem ha mar sok rossz kozul kell valasztani megse vona gabor partjahoz tegyem az xet, aki ha rajta mulna kirobbantana a harmadik vilaghaborut

most szerintem meg mindig jobb, mint az atlag magyar, aki csak sir, hogy minden szar, de o maga meg arra is keptelen, hogy elmenjen szavazni arra, amit a legkevesbe rossznak lat

amugy engem nem sokban erint, mivel scajv egyhamar nem lesz eu tagallam, japan meg kb soha

szélsőjobb vagy -baloldali pártra soha nem szavaznék én se, szerintem az mindig rossz döntés
Member
Gold: 33,265.80
Aug 30 2013 07:19am
Quote (putincykavodka @ 30 Aug 2013 14:16)
mar 4 evvel ezelott is megmondtam volna neked, hogy lesznek elegedetlen emberek azok kozott is, akik a fideszre szavaztak, most akkor en vagyok a joisten?  amugy nem azert szavaznek rajuk, mert oket olyan jonak tartom, hanem ha mar sok rossz kozul kell valasztani megse vona gabor partjahoz tegyem az xet, aki ha rajta mulna kirobbantana a harmadik vilaghaborut

Attol fuggetlenul, hogy valami teged nem erint, meg gondolhatnal a barataidra (ha vannak) csaladodra, vagy csak ugy altalaban minden mas allampolgarra.

Vona rossz alternativa, ez egyertelmu - de van meg par opcio, miert nem azokon gondolkozol?
Member
Gold: 11,500.00
Trader: Trusted
Aug 30 2013 07:20am
Quote (josheide @ 30 Aug 2013 14:54)
Megis miert ??

pár dologgal nem értek egyet, de sokkal többel igen

közoktatás, felsőoktatás jó irányba terelődik (az előbbit mélyen átlátom), abba se vagyok biztos hogy matolcsy rossz dolgokat művel, annak ellenére hogy masszívan dohányzom nem bánom h mindenhonnan banned, különadók,
egyszerűen vannak lépések és fel vannak vállalva -- hagynám hogy folytassák kb..
senki se állítja hogy a pénz a semmiből fog jönni és nem is mondták azt hogy felemelik az életszínvonalat a kétszeresére források nélkül (persze leszámítva az ilyen dr. tény-t amiket szerintem senki se vesz komolyan, illetve a marketinges csajszi plakátjait mindenhol), én ilyet még nem láttam a kormánytól

talán ilyen kijelentések miatt hogy 'minden rektor szüntesse meg a saját haszontalan szakjait az egyetemen, tudják pontosan hogy miről van szó'
én mindig is ilyen voltam, munkában is a szemébe mondom gond nélkül bárkinek hogy "márpedig NEM NEM ÉS NEM", és mindegy hogy mit gondolnak a kívülállók, tudom hogy igazam van

persze lehet mondani hogy a média hülyítése, én viszont nem is vagyok a témában, szerintem téged leszámítva senki nincs is, úgyhogy nem fogom / nem tudom megszakérteni

és hogy mást ne mondjak, más se hiányzik csak ilyen radikális vandálok, akik a felét elbarmolják a másik felét meg visszamondják mondván hogy "hát ezt mégse lehet"

de várom hogy javíts ki ám (komolyan)
btw Te kire szavazol?

This post was edited by Anarkin on Aug 30 2013 07:22am
Member
Gold: 11,500.00
Trader: Trusted
Aug 30 2013 07:26am
de hogy mást ne mondjak én se kérdezem meg itt az embereket (vagy akár még a főnökömet se) hogy milyen technológiában írjak meg 3 nap alatt egy programot, mert ez hűdefontos dolog hogy hétfőre elkészüljön (épp ezen dolgozom)

mert a vége az lenne hogy .txt fájlokban legyen az adatbázis console-os felülettel, érintőképernyőn, és az egyik felét C#-ban írjam a másikat meg valami 70-es évek óta nemhasznált FORTRAN-ban

ezért nem értek egyet a szavazással.
Go Back To Magyar Topic List
Prev1303132333435Next
Add Reply New Topic New Poll