Ez az eset ~1 hete történt, kicsit vicces is meg nem is. Reggel csináltam magamnak 2 sonkás, salátás, majonézes szendvicset amit el is vittem annak rendje és módja szerint. Délelőtt 11 körül épp volt egy szünetem, ez kb 1 óráig tart, addig azt csinálsz amit akarsz. Na én elmentem a hűtőhöz hogy kivegyem a szendvicset amit majd megeszek. Kicsomagolom, erre azt látom hogy az oldalán vmi kibaszott folt van. Először azt hittem h csak rajtamaradt az átlátszó csomagolás amin szétkenődött a majonéz. Erre megnézem jobban, penészes. Omfg, most mi a faszt csináljak, akkora szendvics mint a fejem, kidobni sajnálnám, de megenni meg nem lenne gusztusom. Szóval látom h jön be az egyik suli társam aki mellesleg full retardban tolja mindig, gondoltam jól átbaszom és odaadom neki a szendvicset. Megkérdeztem tőle h kéri-e, mert én nem szeretem a sonkát. Elveszi a gyerek, 2 perc alatt el is pusztította az egészet, én meg alig bírtam ki röhögés nélkül. Azt nem tudom h másnap fosott-e mert akkor pont day offom volt.

Szkumbeg szmat.
This post was edited by Smat on Jan 26 2013 09:40pm