Quote (daneeka10 @ Jan 14 2013 06:59pm)
ezzel egyetértek, hogy pesszimista de hát elég csak ezen a fórumon elolvasni pár sztorit, hogy ne lássuk olyan rózsaszínben a világot
btw meg családi ismerősök révén ismerek olyan gazdagabb csajokat akik esetenként meg sem hagyják hívni magukat és/vagy ragaszkodnak a többé-kevésbé egál "pénzügyi mérleghez" a kapcsolatban, beni előbb szűklátókörűséggel vádolt meg engem (finoman fogalmazva) miközben ugyanezt írhatnám neki én is, nem minden kapcsolat/ember egy forma, nem értem ezeket a ridegtartásos poénokat sem
OKé a kölcsönösséget én is szem előtt szoktam tartani. Ha haverokkal elmegyünk sörözni és én fizetek 9 kört a többiek meg 6-ot az általában nem szokott zavarni, de 9-3 aránynál feltűnne. Csajoknál is az a jó, ha látod, hogy ő is tesz a kapcsolatba valamit (legyen az anyagi dolog, vagy akármi más, amivel ő hozzá tud járulni). Ha mondjuk elmegyünk moziba és én veszem 3k ért a jegyet, ő meg vesz egy kólát nekem 800 ért, akkor nekem az teljesen rendben van. Ha minden alkalommal én fizetek akkor az feltűnik.
De azzal sem tudok egyetérteni, hogy valakinek az legyen az alapelv, hogy ő nőre nem költ egy fillért sem. Nekem simán jól esik "gondoskodni" róla (idézőjelben, mert ez főleg nem anyagi dolgokat jelent) és ha látom a kölcsönösséget akkor abszolút nem esik nehezemre. Ha nem látom, akkor meg úgyis vége a kapcsolatnak nagyon hamar.