Quote (josheide @ 9 Mar 2011 16:22)
Amúgy én tök boldog vagyok a vezetéknevemmel, jól hangzik egy csomó nyelven és könnyű lefordítani is.
Sztár vagy Tomi!!! :)))))))))))))))))
Quote (Epiphone @ 9 Mar 2011 16:31)
tipikusan magadból indulsz ki, mint arabtomi

és annyira leszarom ezt az oldalt már, hogy azt ti el se tudjátok hinni xd
xd
simi-simi
Quote (Epiphone @ 9 Mar 2011 16:40)
hééé. ne verd már ilyen nagy dobra ezt az egészet. csak balinak meg tominak ennyire fontos ez az egész. ki mennyire van beilleszkedve és mennyire van megwarnolva. egy normális embert nem érdekli, mit gondol pár kocka róla egy fórumon. tudom, hogy nem offolok itt senkit és nem is szoktam, mert én sem megyek fejjel a falnak. ha szidni akarném, azt a valóságba tenném. és pont elég nekem, hogy tudom, nem több nálam josheide, csak mert abudhabiba tanul, mert én boldog vagyok a saját életemmel és ennyi. (és persze nem azon aggódok, hogy mi van már a neten meg mennyi warnja van ennek a nyomorultnak) vagyok a világban és jön aminek jönnie kell, nem fogok majd pont ilyeneken fennakadni
Fuck yea!!!!!!
Akarom mondani, "simi-simi".
Quote (josheide @ 9 Mar 2011 16:22)
Amúgy én tök boldog vagyok a vezetéknevemmel, jól hangzik egy csomó nyelven és könnyű lefordítani is.
Sztár vagy Tomi!!! :)))))))))))))))))
Quote (Epiphone @ 9 Mar 2011 16:31)
tipikusan magadból indulsz ki, mint arabtomi

és annyira leszarom ezt az oldalt már, hogy azt ti el se tudjátok hinni xd
xd
simi-simi
Quote (Epiphone @ 9 Mar 2011 16:40)
hééé. ne verd már ilyen nagy dobra ezt az egészet. csak balinak meg tominak ennyire fontos ez az egész. ki mennyire van beilleszkedve és mennyire van megwarnolva. egy normális embert nem érdekli, mit gondol pár kocka róla egy fórumon. tudom, hogy nem offolok itt senkit és nem is szoktam, mert én sem megyek fejjel a falnak. ha szidni akarném, azt a valóságba tenném. és pont elég nekem, hogy tudom, nem több nálam josheide, csak mert abudhabiba tanul, mert én boldog vagyok a saját életemmel és ennyi. (és persze nem azon aggódok, hogy mi van már a neten meg mennyi warnja van ennek a nyomorultnak) vagyok a világban és jön aminek jönnie kell, nem fogok majd pont ilyeneken fennakadni
Fuck yea!!!!!!
Akarom mondani, "simi-simi".
Amúgy Edittel anno beszéltük még skypeon 1-2 éve, amikor még Lovaggal, kopekkel, zizivel, baresszal, cápával, meg gyulus és tibivel a régi LS-ben nyomtuk a climbeket, hogy én is anno amikor a subra keveredtem egy fasz voltam, ami y, igaz is, nem itt kellett volna kiélnem magam, de jó volt minden feszültséget levezetni. Ellenben tovább léptem kurvagyorsan azon, 1-2 hónap. Azt most már inkább letagadnám azt az időszakot. :C
Te meg már itt vagy hány éve? 2 is van, nem? 1 éve kb meg már simán utálnak itt, meg gyártod a fantasztikusabbnál fantasztikusabb multijaid és nyalván való, hogy te vagy az mert a semmirekellő stílusod 'egy kicsit' feltűnő.
Ha olyan tökéletes boldog életed van, akkor miért nem ott vagy inkább, ahelyett, hogy itt beszéled a faszságaidat?! Nekem is baromi jó, funtasztikus napjaim, heteim voltak/vannak amióta kisegyetemista vagyok, ettől függetlenül a ide is jó feljönni és spammelni, a kettő nem zárja ki egymást.