y, csak tedd fel a kérdést hogy abból merre tudsz majd kimenni 1-2-3 év múlva ha többet akarsz, és nem ugyanazt, csak éppen máshol // aztán ha pontosan tudod, akkor ne is olvasd tovább

most még jópofának tűnhet hogy mennyit adnak, de ha 1-2 év tanulással (gondolom sok tárgyad jóvá is írták) meg tudod szorozni kezdőfizuként (úgy hogy közben készülsz egy multira -- egyetemen kívüli anyagból szakosítod magad, akármi), akkor ez rossz hozzáállás szerintem, infóban túl sok van ahhoz, hogy így kezeljék -- ráadásul affinitásod is több van hozzá mint a sok hülyének és fiatal vagy
semmi közöm hozzá, csak mindig azt mondják, nézzük meg mások példáját és tanuljunk belőle, így felhozok egyet:
ismerek valakit, aki kb akkor kezdett állást keresni mint én (kicsit korábban, pár hónapja), gondolom tehetséges meg minden (rendszerakármi mint te) és mai napig nem talál optimális helyet pedig kb 15-nél volt
"te voltál az okos", hangzott el pár hete egy mosoly társaságában, ami egy burkolt "bárcsak a szabadidőmben azt csináltam volna amit te"
ha most visszamennénk az időbe, szerintem első dolga lenne beadni a jelentkezését (azaz tanulna, mert ő is elkezdte anno)
ja és ebben a szakmában amúgy is folyamatosan tanulnod kell, a virtualizációk/os-ek meg isten tudja mi is x évente cserélik egymást, akár most is hozzászokhatsz ehhez ^^ ; én is kb naponta megnézek egy konf. előadást, és így is, minden vagyok csak nem up-to-date
aztán ki tudja, elmész network architectnek ahol nem kell kódolni (valami ilyesmi van közelebb hozzád imo), és egy sor kódot nem kell írnod csak szakértősködsz rici-audi-$2m/month-fizetésért
de semmi közöm hozzá, sry

csak joshi meg mes:c épp erről írtak izmos topicban, hogy érdemes megszakérteni mások dolgait
full igazad van amúgy, ha sikerül beadnom az esti kérelmet úgy hogy át is vegyenek, megpróbálok estin, de eddig amúgy legtöbb helyen ehhez nem a papírt nézték, hanem hogy mihez értek (mivel foglalkoztam már), és mennyire jól vágom a dolgokat, mennyi év tapasztalat, etc - tény, hogy papírral mehetnék multihoz 3x ennyit keresni, ha sikerül a suli