Quote (Karan2_Returned @ Apr 8 2015 10:03am)
random orosz aki letkzik hogy elvegye az awp-det >>>>>
ha valakinek nem megy az awp, de következetesen megveszi és miatta nem fullbuyol a csapat 2-3 körökig, akkor meg is érdemli
azért annyit hozzátennék, hogy aki normálisan akar awpzni, az előbb tanuljon meg normálisan játszani, különben 10ből 10 körben vagy ő lesz az entry frag vagy ő marad utoljara es úgy hal meg hogy a másik csapat fegyvert sem veszít miatta, miközben alaphangon 5k val megvágja a csapat economyt
Quote (bazdmegmarnemtudom @ Apr 8 2015 10:10am)
eleg nehez emberkent kezelni, ha annyit latok, hogy *nevem* 321312312 orosz karakter
beirom, hogy english
321312312 orosz karakter
ezek utan szerinted megerti mondjuk, hogy smoke x, flash y, he z?
lehet, hogy én vagyok annyira szerencsés, hogy a random játékaim nagyrészében 100 orosz premadeből maximum 10 volt ennyire értetlen, de ehhez hozzátartozik, hogy random menetbe mindig annak kell a többihez igazodni aki egyedül megy, és nem a három embernek akik premade mennek kell a másik kettő randomhoz. meg úgy alapvetően kikerülhető a dolog ha az ember 10 mmbol egyet játszik randommal
beírni pedig bármit belehet, alapvetően mikrofonon kellene leegyeztetni hogy ok ti oroszok vagytok én lenni nem orosz, infozhatnátok hébe hóba angolul is.
This post was edited by jspogmg on Apr 8 2015 04:18am