Quote (Oberon_os @ Tue, May 20 2008, 07:31pm)
wb ^-^
Elméleteddel az a baj, hogy akik kipróbálnák az LS-t nem amiatt menekülnek el tőle, mert nem tudnak haladni, hanem amiatt mert unalmas. Csak katt-katt-katt... Nem érzek akkora bázist azokban akik elkezdik, hogy megemeljék az árakat. Akinek bejön az LS, sztem már ls-ezik, akinek nem, az meg emiatt úgysem kezdi el.
És: én inkább kifizetek egy fegyverért 200 fg-t, hogy utána találjak pár eladható cuccot amivel vissza/behozom az árát, minthogy veszek 50ért, és amit találok annak nincs ára. De mind1, ahogy mondod ez csak spekuláció, majd kiderül hogy is lesz.
Pontosan.
Amugy az viszont lehet, hogy meg fogja dobni az itemek árát, hogy tudod, hogy biztonságosan át tudod transferolni egyik kariról a másikra. Főleg HC-ban, ahol egy halállal minden borulhat.
Quote (OWeRLoRD @ Tue, May 20 2008, 07:31pm)
de azért neki ott van az a rengeteg donation, csak amit jsp-ből kap pénzt szerintem már azzal sem tud mit kezdeni
Szerintem meg elég sokan vesznek fg-t tőle, ami miatt meg másik oldalon ki kell vonni az fgt a rendszerből. Viszont kíváncsi lennék ennek nettó egyenlegére.
This post was edited by beni on May 20 2008 12:33pm