Quote (bbaallaaggee @ 18 Apr 2011 18:52)
végigolvastam. bár néha kicsit ingerlékeny, de alapvetően meggyőzhető ember vagyok.
választ eddig nem kaptam, így akkor a TE véleményed szeretném tudni. Mi a baj az új alkotmánnyal, mi olyan felháborító, hogy utcára kell miatta vonulni?
szerintem kurvára nem vagy meggyőzhető

(nem emiatt)
én messze nem vagyok annyira az új alkotmány ellen, mint sokan mások, én pl. azt nem tartom benne szimpatikusnak, ahogy megszavazták (nem fejtem ki, le van írva a linkben), melegházasságot se ellenezném (bár ezért tuti le leszek hurrogva), néhol szerintem túl van kereszténykedve a szöveg, annak ellenére hogy a magyar nép kurvára nem vallásos, bár amíg ez csak egy szép szöveg addig igazából leszarom, szőrszálhasogatásnak tartom ezt boncolgatni.
igazából nekem a legnagyobb bajom a kormány kommunikációjával, arroganciájával, beképzeltségével van, valamint azzal hogy mindenkit hülyének néznek és egy csomó módszerük tényleg az előző rendszert idézi _számomra_.
az alkotmánynak meg vannak pozitív meg negatív részei is, de mondom, inkább azzal van bajom ahogy megalkották.
én nem vonultam utcára btw