Quote (Coolface @ 21 Apr 2020 16:56)
spellblock discipline (8), spellblock shaper amu (7), spellblock es shield (12), spellblock small cluster jewel (5)
annak aki nem tudna miert op az es recoveered on block:
a jatekban a sebzes az foleg burst dmgbol all, kaphastz 10 kis hitet is 0.2sec alatt, igy amig van eleg %max resisted es %phy reductionod addig ezt a burst dmgt 100% visszahealeli az es on block, jobb mint 5k es/sec regen
ha nem vagy noob es nem allsz bele az on death effectekbe, lassu sokat sebzo hitekbe szoval mozogsz es nem mesz oda ahol voltal az elmult 3-4 masodpercbe akkor a legjobb recovery mechanika
ezen alapulo budget herald stackerem van es 100+ simulacrum ment le vele deathless (60-80ex)
remeltem van vmi tescos megoldas ra, de sajna nincs. shieldbol vmi 1exas szutykot vettem, cluster nincs 1 darab se, amum pandemonius

we-t nem is vettem.
amit irsz, az szep es jo, de delveben 1 kemenyebb mob le1hitel a retkes faszba, foleg ilyen pene/crit szarok miatt. hirtelen byebye 90res, marad 78
4bol 1hitet nem blockolsz, abbol cserebe full dmgt kapsz, es ha az pont 1 crit, akkor borulas van
ofc sc, le se szarja az ember, de azert ha sokszor bukod a sulphitot, az nem gz
az hogy simu megy, kiraly, nekem se volt vele bajom, bar en karim inkabb ~400ex
igaz, ebbol 160 a hh, 3* 5os voices pedig 80.
ha ezt nem nezzuk, akkor az se tobb mint 200, de ez mar nagyon agybeteg perf szarok miatt kerul ennyibe, valszeg fele ennyi dps is boven sok lenne, es akkor ott tartok, hogy en karim se tobb 100exnel (+2 shav, +2shield, kb minden gem 21, ilyesmik)