Quote (Oberon_os @ May 19 2011 04:44pm)
Úgy tűnik, félreértettetek. A nyeregcső mozog. Betolni már betoltam. Bizonyos szintig ki lehet húzni, de mikor elkezd kiszélesedni (tehát a nyeregrögzítő alatti szűk rész után) egyszerűen megáll. Tehát nem az van, hogy berozsdált és meg sem moccan (akkor kalapáccsal zúznám), hanem nem jön ki.
Következő talány: leesik a bal oldali hajtókar. Feltekerem a csavart... és ha agresszíven tekerek, kilazul a csavar és megy le a hajtókar is. Aszondták okosok hogy a hajtókar befogadójánál az lu megadta magát, és kicsit eldeformálódott. Oké, lecseréltem egy zsírúj csepel balosra (ezt nem is lehetett 100%ban rátenni, mármint picit lelógott a csavar vége), és ennél is uaz a gáz. Két megoldás lehet: vagy olyan balost kell rátennem, aminél az anya teljesen felfér mert ez is gond lehet, vagy a tengely szar. Tippek?
Ha a nyeregcső mozog akkor ki kell jönnie

Ez a másik dolog is elég rejtélyesen hangzik, ha jól értem ez egy négyszögtengelyes kar.A tengellyel nem lehet gond, mind közül az van a legkeményebb anyagból. Ha vettél egy új hajtókart és rendesen felhúztad akkor nem kéne hogy baj legyen. Nem kioktatásként csak hogy tisztán lássunk: zsírt csak a csavar feje alá vagy ha anyás akkor annak a belső felére kell rakni - azért, hogy amikor felhúzod ne ott szoruljon meg kenés hiányában - máshova nem szabad. Anyásnál előfordult, hogy az anyában megszakadt a menet felhúzásnál, elvileg más para nem lehet.
Remélem nem értettem félre megint...